Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Slik gikk det da Camilla fikk drømmedag på Askimtorget

Camilla fikk ny frisyre, nye klær og måtte posere som en modell, på en lørdag litt utenom det vanlige i Askim.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Askimtorget setter stor pris på følgerne sine på Facebook. Såpass mye at de gjennom en Facebook-konkurranse ønsket å gi bort en helt spesiell dag til en av følgerne sine, nemlig en bli ny-dag på senteret. Den heldige vinneren ble Camilla Bystrøm fra Askim.

FØR: En spent Camilla gleder seg til sin bli ny-dag på Askimtorget.

Hun fikk en uforglemmelig dag, med nye klær, ny frisyre fra Nikita, ny make-up og styling fra Vita, og i tillegg en deilig lunsj. Hun fikk velge fritt blant alle Askimtorgets butikker og kunne handle klær, sko og tilbehør for 5000 kroner! Hun hadde også med seg herlige Elin, fra VITA på Askimtorget, som vertinne gjennom dagen. 

Her kan du lese Camillas egne ord fra drømmedagen på Askimtorget:

Å bli trukket ut som vinner av bli-ny konkurransen var fantastisk gøy. Stor jubel i stua når jeg fikk beskjeden kan mann og barn bekrefte! Veldig ydmyk og takknemlig for å bli trukket ut blant så mange deltagere som sikkert hadde fortjent det like mye som meg!

Fotograf Jonas Ingstad knipset før-bilder og var med oss stort sett hele dagen. Både han og vertinne Elin var herlige å ha med seg, og gjorde også at jeg klarte å senke skuldrene.

AVSLAPPET: Roen senket seg da Camilla fikk topp behandling hos Nikita frisør.

En helt ny frisyre

Dagen startet i frisørstolen hos Nikita og jeg var veldig klar for forandring. Jeg er veldig fornøyd med hvordan frisøren ikke var redd for å klippe av lengden på håret! Er kjempefornøyd med resultatet!

Så gikk turen videre til Vita og Elin som sminket meg før vi startet på shoppingrunden.

Skylapper på for fotoshoot

Til slutt gjensto det å ta nye bilder. Litt utenfor komfortsonen på en lørdag med masse folk i byen, men med skylapper på og god motivasjon fra både Jonas og Elin håper jeg resultatet ble bra.

Å bli ny akkurat denne dagen passet ekstra godt, siden familien skulle ut på en helaften med middag ute og show på Kulturhuset samme kveld. Fiks ferdig med ny frisyre, nye klær og ferdig sminket kunne bare kvelden komme! 

STYLING: Hos Vita plukket Camilla opp noen nyttige tips.

Luksusproblemet

Som sikkert mange andre er det ikke vanlig for meg å bruke så mye penger på bare meg selv. Når jeg først skal finne noe sliter jeg plutselig med å finne noe jeg har lyst på, luksusproblem akkurat denne dagen... Men med god hjelp fra Elin og butikkpersonalet finner vi noen basisplagg og deretter går det slag i slag.

Fant både klær, sko og tilbehør som jeg garantert kommer til å bruke mye, både til hverdag og fest!

Vi fikk også deilig lunsj og pust i bakken på Caesar palace.

ETTER: Camilla poserer for fotografen etter å ha hatt noen avslappende timer med frisør, styling og shopping.
Del artikkelen på Facebook