Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Pakker ut: Julevarene har ankommet butikkene for fullt. Suad og Jørn pakker ut for full maskin.
Pakker ut: Julevarene har ankommet butikkene for fullt. Suad og Jørn pakker ut for full maskin. Foto: Hege Mølnvik

Nå gleder de seg til Black Week på Slitu

Det er en god gjeng på Obs som gleder seg til å ta imot kundene på Black Week. De lover å ikke ha timestilbud og lokkepriser - kun gode tilbud som gjelder hele uka!

Annonsørinnhold fra

– Det pleier å være bra trøkk her på Black Friday. Egentlig hele uka, for nå heter det jo Black Week, smiler Jørn Skaarberg, ansvarlig for faghandel.

Han og kollega Suad Nuhanovic er godt igang med å pakke ut julevarene i butikken. Black Friday, som nå har blitt til Black Week, kom fra USA til Norge for noen år siden. Tradisjonelt lander salgsdagen i slutten av november, og marker startskuddet for julehandelen. 

– Vi kan ikke fortelle nøyaktig hvilke varer som kommer på salg, men alle avdelingene hos oss vil ha veldig gode tilbud. Her er det lurt å tenke på julegaver, røper de to.

Obs består av fire avdelinger. Dagligvare, elektrisk, bolig, samt sport og fritid. 

– Og tilbudene er gjeldende hele uka. Vi har ikke lokkepriser og timestilbud, forsikrer de.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

God gjeng: På OBS på Morenen senter er gjengen klare for storinnrykk i Black Week. 

Godt arbeidsmiljø og grønne grafer

Jørn Skaarberg har jobbet i butikken siden 1990, og er en av dem med lengst fartstid på butikken i Slitu. Denne OBS-butikken er forøvrig landets andre, den første åpnet i Trondheim. Åpningen var i 1976, så snart feires det 50 årsjubileum.

– Vi er omtrent 60 ansatte her, inkludert de som jobber i kafeen. Det har alltid vært veldig godt arbeidsmiljø, og lite gjennomtrekk, forteller Jørn og legger til:

– Pilene peker oppover, og det skjer mye bra på senteret for tiden. Det er spennende med nye butikker, som Jem&Fix, Biltema og McDonalds. 

Glad i jobben sin: Jørn Skaarberg har jobbet her siden 90-tallet, og holder fortsatt koken. Nå jobbes det iherdig med å forberede butikken på Black Week og julehandel.

Handle smart på Black Friday

Jørn har et klart råd til alle som skal handle under tilbudsdagene i Black Week:

– Handle smart! Alle medlemmer hos oss har muligheten til å benytte seg av ShopExpress. Det betyr at de kan ta med seg en scanner rundt i butikken og "pipe" inn varene underveis, og betale i en selvbetjent kasse til slutt. Det er jo veldig deilig å kunne gå i butikken i ro og mak.

Han trekker frem flere fordeler ved å handle på OBS.

– Vi har jo veldig mye varer, egentlig alt mulig. Man kan kjøpe alt fra middag til julegaver hos oss. Dessuten er butikken romslig og enkel å finne frem i, og vi har rikelig med parkering.

PS: Et lite tips til deg! For deg som synes det blir for masete å handle i butikken under Black Week-kaoset, er det en god løsning å handle på nett. Da får du de samme gode prisene, men kan velge å hente varene uka etter - eller få dem sendt hjem. 

Del artikkelen på Facebook