Fredag 6. januar trengte min mamma hjelp. Vi hadde i løpet av dagen hatt dialog med fastlege og fått beskjed om at det var lavterskel for å ringe hjelp om hun ikke var bedre veldig snart hjelp fra legevakt eventuelt 113.

Mamma har hjertesvikt som reguleres av pacemaker og medisiner. Hennes tilstand har vært ustabil en stund. På ettermiddagen bestemte vi sammen å ringe 116117. Der møtes vi av en svært hyggelig dame som vil sende legevaktbilen til mamma for sikkerhets skyld.

Vær og føre var veldig dårlig denne kvelden, tiden gikk og vi begynte å vente veldig. I tillegg til dårlig føre var det en travel dag for legevakten, fortalte legevaktsdamen da jeg ringte igjen.

Så kom legevaktsbilen. To menn. Anders Wiik og kollega. For et team! Profesjonelle, morsomme, kunnskapsrike og fine mennesker. Mamma ligger nå på sykehus, og takket være disse to fikk hun hjelp i tide.

Disse to gjorde en så fantastisk jobb at de fortjener all ros og respekt. Måten Anders Wiik fulgte opp mamma på er enestående! Tusen takk!!

Vi skal være veldig fornøyde og takknemlige for at så flinke folk jobber på vår legevakt.