Mer regn og jordskredfare i kveld

Det var sur vind og mye regn i Askim søndag ettermiddag.

Det var sur vind og mye regn i Askim søndag ettermiddag. Foto:

Det plasket ned i hele Indre Østfold i kveld.

DEL

Ifølge Yr.no er det meldt om jordskredfare, kraftige vindkast og mer regn utover kvelden. Det er i Ørje det er ventet mest regn. Der forventes det mellom 7,6 og 14,3 millimeter regn fra klokken 18.00 til klokken 24.00.

I samme tidsrom er det meldt om mellom 6,9 og 12,9 millimeter regn i Meieribyen. I Mysen er ventet mellom 6,2 og 10,1 millimeter regn og på Skjønnhaug er det meldt om mellom 5,8 og 10,1 millimeter regn. I Askim er det ventet mellom 5,7 og 9,8 millimeter i samme tidsrommet, mens det i Spydeberg er meldt mellom 3,6 og 8,6 millimeter, og på Tomter er det ventet mellom 3,6 og 8,6 millimeter.

Fare for jordskred og kraftige vindkast er meldt for hele Indre Østfold.

Brannvesenet er klar til å rykke ut om det skulle være nødvendig.

– Vi driver som normalt. Kommunen har vært flink å holde grøfter og slikt åpent, og veitrafikksentralen er godt bemannet. Da er det ikke så mye å gjøre for oss. Men hvis noen trenger oss, så har vi nok utstyr og folk, forklarer varabrannsjef Geert Olsen.

Har du bilder eller informasjon? Da kan du sende det til redaksjonen@smaalenene.no eller du kan komme i kontakt med oss på vår Facebook-side.

Artikkeltags