SPYDEBERG: – Da gir det mening at jeg vil ha ny regjering, ler Hansen etter å ha tatt velgerhjelpen til Smaalenenes Avis. På topp tre fikk han Miljøpartiet de Grønne, Senterpartiet og Arbeiderpartiet.

– Velgerhjelpen var bra, det var en fin oversikt på slutten, og det var fine spørsmål, sier Wahl om hva han synes om velgerhjelpen.

– Resultatet var litt som forventet, for jeg har sett litt på politikken til Senterpartiet, og har tenkt at de høres ut som noen jeg kunne stemt på, sier han.

Han sier at han egentlig ikke bryr seg så mye om politikk, og vet ikke hva som er hans viktigste sak. Han sier han bryr seg litt mindre om privatisering, men vet heller ikke helt hvilken sak som er minst viktig for han.

– Synes du spørsmålene på slike velgerhjelpere er såpass vanskelige at mange folk kan ha vanskeligheter med å svare i tråd med hva de faktisk mener?

– Noen av spørsmålene er litt vanskelige. Men det er ikke flere enn et par stykker. Mange av dem er greie, men noen av de er såpass vanskelige at hvis man ikke har satt seg inn i slike politiske uttrykk og slikt, så kan det være vanskelig å forstå.