Michelle (18) har bare blogget i et halvt år - allerede har hun nådd topplistene

BRUKER TID: Toppbloggeren bruker mye av fritiden sin på å skrive blogginnlegg. Hun innrømmer at det kan ta alt fra en til fem timer å blogge per dag.

BRUKER TID: Toppbloggeren bruker mye av fritiden sin på å skrive blogginnlegg. Hun innrømmer at det kan ta alt fra en til fem timer å blogge per dag.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Mange vil lese det Mysen-jenta skriver, og hun har allerede tatt sin plass på blogg.no

DEL

MYSEN: Bloggeren har blogget uregelmessig opp igjennom årene, men begynte for alvor igjen i mars dette året.

– Jeg er en ærlig person som har mye på hjertet. Derfor følte jeg at det passet meg med blogging. For et halvt år siden lagde jeg bloggen min, missbye.blogg.no, og er glad jeg gjorde det, sier Bye til Under 20.

Siden hun begynte med bloggen, klatret hun oppover Norges bloggtoppliste.

– En dag merket jeg at jeg hadde kommet på 40. plass. Dagen etter skrev jeg et innlegg om pelsbruk, og havnet på 4. plass. Dette var stort for meg, og jeg begynte å gråte av lykke, sier Bye.

Aktuelle temaer

– Jeg vil være en motivator for andre, og dele meningene mine med leserne. Jeg er ikke redd for å si meningen min høyt, og dermed kan lesere enten si seg enige eller uenige med meg, bemerker hun.

Mysen-jenta skriver om mange forskjellige temaer.

POSERER: Mysenjenta tar med seg fotografen hennes, Safari, på oppdrag og poserer hver dag.

POSERER: Mysenjenta tar med seg fotografen hennes, Safari, på oppdrag og poserer hver dag. Foto:

– Bloggen min handler om sminke, mote, trening, reisemål, mattips, skole osv. Jeg pleier å skrive om viktige hendelser eller temaer også, som for eksempel krig, pelsbruk og angst, opplyser Bye.

Motivasjon til å skrive

Det er ikke hvor som helst denne jenta får motivasjonen sin fra. Hun fisker nemlig temaer opp fra sanger og filmer.

– Siden jeg driver med dansing, så finner jeg mye inspirasjon fra sangene jeg danser til. I tillegg ser jeg en del på filmer og serier. Herfra er det lett å finne ting å skrive om, sier hun.

BILDER: Å ta bilder er en stor del av Bye sin hverdag.

BILDER: Å ta bilder er en stor del av Bye sin hverdag.

– Noe annet jeg har merket, er at det jeg skriver, treffer noen av leserne, slik at de vil ta kontakt med meg. Jeg har skrevet litt om angst, og får ofte meldinger hvor personer skriver om seg selv. Jeg vil så gjerne hjelpe dem, sier Bye.

Sponsorer

18-åringen har nå blitt så populær i bloggtoppen, at hun er i prosessen til å bli sponset av ulike byråer.

– Bloggen min kommer til å inneholde både annonser og anmeldelser av ulike produkter. Her vil jeg være jeg ganske nøye i forhold til merking av sponsede innlegg. Jeg vil at leserne mine tydelig skal vite at det er reklame. Jeg tjener ikke på bloggen for øyeblikket, men jeg er veldig glad for at det er slik jeg kan skaffe meg penger når jeg får sponsorer. Jeg driver jo med noe jeg elsker, og da er det mye lettere å skrive, sier Bye.

Bestevennen til Michelle Bye, er fotografen hennes, som går under navnet Safari.

INSTAGRAM: Bye legger ofte ut bilder på sin instagramkonto, som hun synes er veldig viktig.

INSTAGRAM: Bye legger ofte ut bilder på sin instagramkonto, som hun synes er veldig viktig.

– Han hjelper meg med å ta bilder hver eneste dag, og han er utrolig flink til det. Det gjør det lettere for meg å blogge, siden jeg har en profesjonell fotograf, legger hun til.

Drømmen til Mysen-jenta er å reise rundt på skoler i utlandet, og snakke om hvordan man skal komme seg gjennom harde tider.

REDIGERING: Hun trives med å redigere sine egne bilder, og lærer mye av det.

REDIGERING: Hun trives med å redigere sine egne bilder, og lærer mye av det. Foto:

– Jeg har selv slitt med angst, og vet at det kan være vanskelig. Derfor vil jeg hjelpe andre med å komme seg ut av det, avslutter hun.

Artikkeltags