– Hva fikk deg til å starte med blogg og Youtube?

–Jeg begynte med blogg i 2009, så jeg husker ikke helt sikkert hva som fikk meg til å begynne. Men jeg tror det var at på den tiden var alt med blogg veldig populært, så jeg ville prøve det, jeg også.

Youtube kom etter hvert som jeg begynte å lage videoblogger til bloggen min, og det er det jeg nå fokuserer mest på.

– Tar det mye av tiden din?

– Det tar ganske mye av fritiden. Jeg må planlegge, filme og redigere videoene, noe som tar ganske mye tid. Men jeg er veldig flink til å planlegge slik at jeg kan filme flere videoer på en dag.

– Hvordan har veien vært?

– De fire-fem årene jeg har holdt på med blogg og Youtube har gått utrolig fort. Jeg er veldig glad for at jeg ikke har blitt mobbet eller ertet for å drive med dette, siden det ikke er en helt vanlig hobby – for det vet jeg at mange blir. Veien har vel egentlig vært ganske grei, og det har gått veldig fort oppover. Jeg merker selv at jeg har utviklet meg masse som person ved å drive med dette.

– Går det ut over skoledagen din?

– Jeg vil ikke si det egentlig, jeg greier fint å balansere skole og Youtube ved siden av hverandre.

– Hva ønsker du å oppnå med bloggen og Youtube-kanalen din?

–Jeg har vel egentlig aldri hatt et konkret mål med det, men tenker at jeg bare vil underholde folk. På bloggen vil jeg vise frem bildene mine, og på You-tube vil jeg gjerne underholde folk samtidig som de kanskje blir i godt humør av å se på det jeg legger ut.

– Ønsker du å leve av blogg og Youtube?

– Det hadde vært utrolig kult å kunne leve av det, men jeg tror dessverre ikke at det er mulig foreløpig. Jeg kan tenke meg å bli journalist eller noe annet innenfor media om jeg ikke kan leve av Youtube og blogg.

– Hva liker du best ved å være youtuber?

– Jeg liker veldig godt at du kan være kreativ på din egen måte. Du kan lage videoer om akkurat det du vil. Noe jeg også liker veldig godt er Youtube-samfunnet som finnes i Norge. Noen av mine beste venner har jeg fått gjennom Youtube. Noe jeg ikke liker fullt så godt er haters, eller folk som skriver unødvendige kommentarer. Jeg får heldigvis ikke så mange slike kommentarer da, og det er jeg utrolig glad for.

– Hva handler filmene om?

– Det varierer veldig. En dag kan jeg ha lyst til å lage en sminke- eller motevideo og en annen dag kan jeg lage en video der jeg bare snakker om livet mitt. Jeg prøver også å få folk til å bli i godt humør av å se videoene mine. I det siste har jeg også prøvd å lage videoer som kan treffe begge kjønn, altså ikke så mange sminke- og moterelaterte videoer.

– Hva syns du om at snart 7.000 følger deg på Youtube?

– Det synes jeg er helt sykt. Da jeg begynte med blogg og Youtube for fire-fem år siden, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle ende med å ha så mange abonnenter på Youtube-kanalen min. Det er også veldig uvirkelig med 7.000 mennesker. Jeg hadde aldri greid å stå og snakke foran 7.000 mennesker i virkeligheten. Det er i tillegg utrolig koselig når abonnenter kommer bort og snakker med meg og spør om bilde – da får jeg liksom et ansikt på tallene. Når jeg sitter og filmer på rommet mitt, føles det liksom ikke som om jeg snakker til 7.000 mennesker.