Lokker med populært ungdomsband - håper været ikke ødelegger for fersk festival

Askim-bandet Stone Heart bør trekke mange unge tilhørere under musikkfestivalen på Trøgstad fort, mener kulturkonsulenten.

Askim-bandet Stone Heart bør trekke mange unge tilhørere under musikkfestivalen på Trøgstad fort, mener kulturkonsulenten.

For første gang arrangeres en stor familiefestival på Trøgstad fort. Dessverre skal det bøtte ned.

DEL

FamiliefestivalTRØGSTAD: Lørdag kveld inntar flere band utescenen på Trøgstad fort. Først ut er Halden Drum Corps før Askim-bandet Stone Heart, som deltok i Melodi Grand Prix Junior, inntar secenen.

– Mange barn venter på å se og høre dette bandet. Derfor kommer det såpass tidlig på scenen, forklarer kulturkonsulent Hans Petter Ringstad.

– Er det første gang det arrangeres en musikkfestival på fortet?

– Ja, i hvert fall i et slikt konsept. Dette er et alkoholfritt familiearrangement med gratis inngang. Håpet er at det kan være forebyggende og oppbyggende for ungdom i nærmiljøet. Derfor har vi også sikret oss Morgan Sulele. Han opptrådte også på VG-lista på rådhusplassen i Oslo i juni. Han er stor blant barn og unge fra 10 år og eldre, sier Ringstad.

Les også: Stone Heart kom til superfinalen i MGPjr 2019

Trøgstad-artister

Før Sulele går på scenen synger og spiller Kornelia Sletten Haugen og bandet Skuddsikker, begge fra Trøgstad.

Ifølge kommunens hjemmeside skal dette bli en kveld fylt med musikk og underholdning for store og små. Det er kommunen i regi av ungdomskontakten og Trøgstad kultur som står for arrangementet.

Les også:

Skal bøtte ned

Ifølge yr.no skal det regne hele lørdagen. Men som kjent kan både vær og meteorologer endre mening. Ringstad oppfordrer alle til å møte opp uansett vær.

– Ikke la regnet ødelegge. Støtt opp om lokale arrangementer. Ta fram paraply og regntøy – og benytt vårt flotte uteområde, sier han.

Det blir også salg av mat og drikke på fortet.

Les også: Guttungen som var Leeds-fan blir 50 år i dag – planlegger skikkelig fest på gården

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags