(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Kalmar. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kalmar byr på en ganske åpen, og spennende V75-omgang søndag. Med en krone rekken så skal det veldig lite til før utbetalingen skyter i været, og vi er inne på at det igjen kan gå mot flotte kroner til de med riktig rekke. På Andelstorget banker vi 10 Digital Summit (V75-4).

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 9 Crown Wise AS – Ble som en ny hest i fjor etter at man begynte å rykke skoene. I dagens årsdebut blir det skoløs direkte, den kommer ut fra formstallen til Untersteiner, og leverer den i nærheten av hva den kan direkte, ja, da har den en god sjanse i et småbillig løp som dette. 1 Mojito Day – Avsluttet meget bra, og røpet form direkte etter pause nest sist. Sist holdt den bra, og tapte kun for meget gode Boli You SM. Blir den bare ikke fast fra innersporet så dukker den nok opp på foto. Motbudet.

V75-2 : 1 Tvingenswillywonka – Favoritten, 2 Giovanna Coger, kan lede dette rundt om. Feilet dog sist, og helt stoler vi ikke på denne favoritten. Ideen vår har fått to løp i kroppen etter pause, og var MYE forbedret etter at man rykket skoene sist. Feilet som PIGG når den kom borti en foranliggende ekvipasje i den siste svingen, og uten den galoppen hadde den trolig vunnet enkelt. Tidsmessig hadde den da gått ca 13,0/1640ma. Burde få et fint løp fra innersporet, og blir den bare ikke fast så har den form til å overraske. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 1 Global Delayed – Gjorde flere fine løp i fjor, og er lovende. Kommer nå ut i årsdebut, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Husk på at den i fjor møtte 7 A Fair Day fra likestart, og er 20m billigere ute nå. Banen blir dessuten veldig rask, og da er det ekstra vrient å hente tillegg. Vår ide kan ikke få bedre betingelser enn dette, og er svært spillbar.

V75-4 : 10 Digital Summit – Er den helt overlegent beste hesten i dette feltet, og den taper ikke om alt går riktig for seg. Imponerte veldig i et par løp som den gjorde i desember, og den så helt fantastisk ut da. Kommer nå ut etter en liten treningspause, Lövgren skryter veldig av den, og melder at den ser lekker ut i jobbene. Distansen er den riktige, et lite felt er et stort pluss, og dette er en sterk favoritt. SPILLES!

V75-5 : 6 Ottens Juvel – Dukker opp etter et lengre avbrekk, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Man velger altså å kjøre den skoløs på alle fire for første gang i karrieren direkte etter oppholdet, og det vitner om at man har klare ambisjoner direkte. Prøves som en frekkis i et dårlig løp. Her plukker vi med oss litt hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 10 Cheops – Denne kan være helt «klar» direkte, og den er spillbar. Kommer altså ut i en årsdebut, men med tanke på hvem som eier den hadde aldri Untersteiner dradd den ut, uten at man hadde vært strålende fornøyd med den. Avslørte GOD kapasitet ved flere anledninger i fjor, og dette er en hest vi gleder oss å følge utover i 2023. Var faktisk kun et 4-valg når vi la ut våre tips, og det tar vi i mot med takk.

V75-7 : 2 Is This Love – Fikk maks i V75’en sist, mens den vant fra tet i V75 nest sist. Har en mer overkommelig oppgave foran seg nå, den er veldig rask fra start, og blir dessuten utstyrt med et helstengt hodelag for første gang i karrieren. Slår det riktig ut så vil den bli enda hurtigere ut på de første meterne. Kan lede rundt om, og vi plasserer den knepent først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»