– Ikke kjør fv. 120

FIKSES: Fylkesvei 120 mellom kommunegrensa fra Våler mot Hobøl vil ha redusert framkommelighet fra og med 1. august. Arkivfoto

FIKSES: Fylkesvei 120 mellom kommunegrensa fra Våler mot Hobøl vil ha redusert framkommelighet fra og med 1. august. Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Fra og med 1. august skal det gjennomføres vedlikeholdsarbeider på fylkesvei 120 sør for Ringvoll, samtidig som det er fare for økt reisetid på E6.

DEL

Hobøl: Denne helgen åpnes begge løpene i Follotunellen for å ta unna ferietrafikken. Men mandag er det fare for kø igjen. Prosjektleder Thomas Kalleberg i Statens vegvesen i fraråder bilistene å kjøre fra Patterødkrysset ved Moss til E18 Elvestad og videre til Oslo.

Les også: Å fikse denne brua skulle koste 20 millioner - nå er prisen fire ganger så høy

–Vedlikeholdsarbeidet på denne strekningen setter i gang 1. august. Fylkesvei 120 er derfor slett ikke noen god løsning i denne perioden da det vil bli manuell dirigering, sier prosjektleder Thomas Kalleberg.

Les også: Nå er det høysesong for veiarbeid: Her jobbes det i Indre Østfold

Erfaringene fra sommerferien er at trafikken stort sett har gått greit selv om et løp i tunnelen har vært stengt. Likevel kan det være lurt å beregne ekstra tid, sier prosjektlederen.

Artikkeltags