Hun er både ble overrasket og veldig glad for anerkjennelsen. Tonje Iselin jobber lærlingtiden med dokumenter i Eidsberg kommune.

LES OGSÅ: I fjor stakk hun av med prisen for Indre Østfold – i år kan hun bli best i hele fylket 

– Det er en variert hverdag, selv om det kanskje kan høres statisk ut. Varierte dokumenter gir varierte arbeidsoppgaver. Så er arbeidsmiljøet i kommunen veldig godt. Og gjennom servicesenteret får jeg direkte kontakt med innbyggerne i kommunen, det er veldig hyggelig.

Dette er ikke den første prisen Tonje Iselin Kragtorp innkasserer for god innsats. Hun er fra før kåret til årets lærling i indre Østfold. Fagprøven ble gjennomført i juni 2018, til toppkarakteren meget godt bestått.

Eidsberg kommune er også imponert, framkommer det av begrunnelsen som er sendt inn:

«Under hennes læretid har hun flere ganger bistått i endringer av rutiner som har forenklet arbeidsprosesser internt i avdelingen. Hun har tatt utfordringer vi har gitt henne og løst disse på en resonnerende måte. Hun er alltid «på» og sitter aldri og venter på arbeid, hun tar tak og setter i gang med nye arbeidsoppgaver.»

Tonje Iselin Kragtorp midlertidig ansatt i Eidsberg kommune, men planen for fremtiden er fast jobb og mer utdanning.

– Akkurat hva og hvilken jobb eller utdanning vet jeg ikke, men jeg er inne på noe nå. Og at det blir innen kontor- og administrasjonsfaget er jeg ganske sikker på.