Gå til sidens hovedinnhold

Tap i seriepremieren for Askim FK: – Vi hadde fortjent poeng i dag

Artikkelen er over 2 år gammel

Askim FK startet sesongen borte mot Råde 2 i kveld, det ble en jevn affære som kunne bikket begge veier – men det endte tilslutt med et surt 3-2 tap til vertene.

RÅDE: – Det var surt at vi ikke fikk med oss poeng i dag, det kunne bikket begge veier. Vi møtte et godt lag i Råde II som mest sannsynlig vil kjempe i toppen av 5. divisjon denne sesongen, sier hovedtrener John Roger Giltvedt.

LES OGSÅ: Spydeberg vant med hockeysifre: – Vi burde ha scoret mye mer

Jevn kamp

Det er alltid knyttet spenning til sesongåpningen, der det endelig skal spilles om poeng igjen. Dessverre for Askim måtte de ta den tunge turen tilbake til Askim med null poeng i bagasjen, tross en god kamp.

– Det var en bra fotballkamp med to gode lag som ønsket å spille. Gutta gjorde som vi hadde planlagt og det var full innsats fra alle. Dessverre ville det seg ikke i dag, vi har hele fire stolpeskudd i 2.omgang – så det er surt, vi hadde fortjent poeng i denne kampen, mener John Roger.

– Gutta har satt seg et mål om topp 3 i 5.divisjon. Jeg mener dette er et realistisk mål, vi må bare ikke grave oss ned etter ett tap. Fortsetter vi slik som i dag vil det bli mange poeng fremover, neste mulighet blir allerede på tirsdag hjemme mot Drøbak Frogn2.

LES OGSÅ: Drømmestart for Trø/Bå: – Mye veldig bra spill og dødelige effektive framover

Kampforløpet

Råde tok ledelsen etter snaue kvarteret spilt, men like etterpå scoret Askim ved Arber Rexhaj - og lagene var like langt. Vertene la på til 2-1 etter halvspilt førsteomgang, som også var resultatet til pause. Etter hvilen økte Råde ledelsen til 3-1, før Arber Rexhaj igjen reduserte til 3-2 – som også ble sluttresultatet.

Kampfakta:

5.divisjon fotball

Råde 2 – Askim FK 3-2 (2-1)

Mål: 1-0, Martin Brogård (14), 1-1, Arber Rexhaj (15), 2-1, Tobias Guttulsrød (23), 3-1, Mathias Dahl (65), 3-2, Arber Rexhaj (69). 

Askim (4-2-3-1):  Kuba Masalski, Andreas Lindahl, Christian Wolmersen, Voislav Djukic, Haakon Strøm, Abdullah Ashraf, Aymen Zebari, Magnus Arnesen Onstad, Mekan Asani, Arber Rexhaj, Espen Thømt.

Benyttede innbyttere: Kasper Giltvedt, Haakon Sylliaas, Milan Drobnjak, Robert Falk, Kristian Kolberg.
 

Kommentarer til denne saken