SISTE: Politiet melder ved 22.45-tiden at kvinnen er funnet gående i terrenget og at hun nå blir tatt hånd om av ambulansepersonell.

Øst politidistrikt gikk like etter klokka 21.00 onsdag kveld ut med en etterlysning av kvinnen, som var meldt savnet etter en skogstur i området Årvolltangen i Moss.

Sist sett klokka 18.00

– Ei dame i 80-årene, beskrevet som 154 centimeter høy, litt foroverbøyd, iført grå topplue, grønn stor turjakke, svart turbukse med belte og grønne høye støvler, er savnet etter en skogstur i området. Sist sett klokka 18.00, skrev Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet ba om at folk som har tips i saken eller gjør observasjoner av kvinnen ringer politiet på 64999130.

Like før klokka 21.30 onsdag kveld melder politiet at de er på stedet med helikopter, hundepatrulje, innsatsledelse og patruljer som søker etter den savnede kvinnen.

Mange frivillige vil delta i søket

Innsatsleder Thor-Arild Hansen fortalte til Moss Avis at det ble jobbet på spreng for å få lokalisert damen:

– Vi leter etter en dame i 80-årene som, på vei tilbake fra skogstur med familien, har blitt borte. Det er ikke snakk om mange minuttene, men de mistet henne av syne. Nå forsøker vi å få lokalisert henne i skogen.

Hansen informerte om at det var satt inn store mannskaper for å finne damen:

– Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Røde Kors leter etter kvinnen. Vi får spørsmål fra frivillige som ønsker å hjelpe, men de som er i skogen og leter må være en del av organisasjonene og ikke fra offentligheten. I skogen ønsker vi kun de som har fått et oppdrag, sier innsatslederen til Moss Avis.

Ved 22.45-tiden onsdag kveld kunne Øst politidistrikt dele følgende gladmelding på Twitter:

– Frivillige fra Røde Kors, Norsk folkehjelp, Norske redningshunder har bistått i søk. Damen er nå funnet gående i terrenget av politihelikopteret og er gått ut av området av mannskap fra Røde Kors. Hun tas hånd om av ambulansepersonell, står det å lese i Twittermeldingen.