Spydeberg: Årlig arrangerer Askim og Spydeberg Sparebank familiefestival under Spydeberg Rock festival.

– Det har vært bra med folk her i dag, så vi er veldig fornøyd. Jeg tipper at det har vært omtrent 1500 innom tilsammen. Været er på plass og det er god stemning, så vi kan ikke klage, sier Knut Hovel Heiaas fra Sparebanken.

Fikk møte artistene

Etter konsertene med The Mail Level (Eric Tryland, Alexander Instøy og Sander Helmers-Olsen) og Katastrofe (Petter Kristiansen) var det flere barn som fikk møte artistene. De hadde vunnet en konkurranse gjennom Askim og Spydeberg Sparebank.

LES OGSÅ:

Bildeserie

Se hvem som kom på familiedelen av rockefestivalen

 

– Jeg og broren min skal inn å ta bilde sammen med Katastrofe nå. Vi er jo litt fans da, og favorittsangen er "Sangen du hater", sier Adrain Veiby (11) som hadde med seg lillebror Isak (8).

Og dette var ikke første gang de var backstage på Spydeberg Rock Festival.

– Vi vant backstagepass for å møte Morgan Sulele i fjor, så kanskje vi vinner neste år også, gliser de to guttene.

Også Spydeberg-jentene Hedda Alfheim (14) og Leah Bjerke-Dybdahl (13) fikk gå backstage. Der møtte de gutta i boybandet The Main Level.

LES OGSÅ: Tidligere rusmisbrukere gjenforent på Spydeberg Rock – fikk nytt liv i gammelt vennskap

– Det som er gøy med å møte kjendiser er vel for det meste å ta et bilde med de, og legge ut på Instagram, men også det å få møte kjendisene på ekte, sier Alfheim.

Utdeling av Miljøprisen

Det var også utdeling av Miljøprisen under familiefestivalen, og i år gikk den til sangkoret Spiren. Rolf Egeland som skulle ta i mot prisen på vegne av koret fikk ikke møtt opp på grunn av en utenlandstud, men hans døtre Karina, Linda og Marita stilte opp.

– Vi vet at pappa og koret setter veldig stor pris på denne prisen og takker alle de som mente at han var verdig, sa Karina Egeland.

Rolf Egeland dirigerte koret i 23 år, og har fortsatt en finger med i spillet i koret.

Bildeserie

Disse var på Spydeberg Rock Festival fredag kveld – se stort bildegalleri fra folkefesten