Under karusellrennet gjorde Storm (3) noe vi aldri har sett før

UNIKT: Storm Rynning-Holther (3 år) løp utenfor sporet uten ski med et stort smil om munnen, mens mamma Kjersti Rynning Øyen gikk med ski ved siden av i onsdagens avsluttende karusellrenn i Spydeberg. Noe slikt har vi aldri sett før.

UNIKT: Storm Rynning-Holther (3 år) løp utenfor sporet uten ski med et stort smil om munnen, mens mamma Kjersti Rynning Øyen gikk med ski ved siden av i onsdagens avsluttende karusellrenn i Spydeberg. Noe slikt har vi aldri sett før.

Artikkelen er over 2 år gammel

Storm Rynning-Holther ga gass uten ski i det siste karusellrennet for sesongen i Spydeberg.

DEL

SPYDEBERG: – Forklaringen er enkel, forteller mamma Kjersti Rynning Øyen om det spesielle synet under det syvende og avsluttende karusellrennet for sesongen i Spydeberg.

Ga ham god opplevelse

– Storm ville gjerne være med på renn. Men rett før han skulle starte ville han ikke lenger ha ski på beina. Men han ville fortsatt være med på renn. For at treåringen min skulle få en god opplevelse, valgt jeg å være pragmatisk ved at jeg gikk med ski i sporet, mens han koste seg med å løpe smilende ved siden av. Etterpå var han veldig fornøyd. Det var mye bedre at han fikk en god opplevelse uten ski, sier mammaen videre.

Den engasjerte speakeren Viggo Sørensen fikk med seg episoden og nevnte det via mikrofonen i tillegg til at han skrøt uhemmet av barna for innsats, fart eller hva som helst – uansett alder, teknikk og utviklede skievner.

BILDER:

 (SMAA+)

– Synd det er slutt

Det var mange barn som koste seg under karusellrennet i Spydeberg onsdag kveld – og mange som syntes det var trist at det var vinterens siste renn.

– Vi har vært med på mange av rennene i vinter fordi vi synes det er gøy å gå skirenn. Derfor er det litt trist at det var siste gang i kveld, sier kompisene Andreas Sørby og Balder Rynning Holther.

De trøstet seg likevel med én ting:

– Vi går begge på allidrett og koser oss der også.

Kaursellrennene i Spydeberg har vært veldig populære i mange år og deltakertallet er svært høyt i det kombinerte karusellrennet for de minste og cuprennet for de litt eldre. På avslutningsrennet stilte 94 opp, og totalt har 130 forskjellige barn vært med på renn i vinter. Et imponerende tall; Spydeberg er tross alt ikke den mest folkerike kommunen som finnes.

Kunne fortsatt lenge

Forholdene i skianlegget til Spydeberg var utrolig flotte – ikke minst når man husker på at vi faktisk har kommet et godt stykke ut i mars måned.

– Det er så knallflotte forhold at her kunne vi åpenbart fortsatt med renn i flere uker til, sa Ove Furseth i arrangementsgruppa til Spydeberg IL.

Artikkeltags