Har ikke fått invitasjon til aktivitetsdagen de venter på hele året

Truls Hegle og Solveig Kulvik svingte seg i danseteltet for fire år siden. Nå får de en ny sjanse.

Truls Hegle og Solveig Kulvik svingte seg i danseteltet for fire år siden. Nå får de en ny sjanse. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Førstkommende lørdag er den store dagen for personer med bistandsbehov i Indre Østfold. Men mange har ikke fått invitasjonen.

DEL

SPYDEBERG: Aktivitetsdagen Hånd i hånd som arrangeres av Lions-klubber fra åtte kommuner, er så populær at brukere spør nå de reiser hjem: Når skjer dette neste gang?

– Har skjedd en glipp

Førstkommende lørdag arrangeres nok en gang vinteraktivitetsdagen Hånd i hånd, for rundt 150 deltakere på Vollene gård i Spydeberg. Første gang var i 2003.

En av kontaktpersonene, Sigmund Lereim, forteller imidlertid om en glipp. Personer fra Askim kommune har nemlig ikke fått invitasjon til arrangementet. Men de kan melde seg på direkte til Lereim på epostadressen sigmun-l@online.no.

Krever mange hjelpere

Soneleder Arne Østbye sier arrangementet krever minst 50 funksjonærer som skal bistå de rundt 150 gjestene på gården denne dagen. Den starter med en enkel bevertning før brukerne kan delta på ulike aktiviteter som ridning, tur med hest og vogn, kjøring med ATV, ballkast på blink, dans, snøskuter og mye, mye mer. Dagen avsluttes med grilling av pølser og medaljeutdeling til alle, skriver Østbye.

Artikkeltags