Aktivitet og hygge på Vollene gård: – Vi elsker dette arrangementet

BALLKAST: Siren Stangnes Ertzeid fra Askim, her sammen med mamma Siri i bakgrunn, syntes det var moro å kaste tennisballer og prøve å få alle kjeglene til å falle ned fra bordet.

BALLKAST: Siren Stangnes Ertzeid fra Askim, her sammen med mamma Siri i bakgrunn, syntes det var moro å kaste tennisballer og prøve å få alle kjeglene til å falle ned fra bordet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Familien Ertzeid fra Askim får ikke fullrost Lions-arrangementet «Hånd i hånd» nok.

DEL

SPYDEBERG: – Vi elsker dette arrangementet og er her hvert år. Vi gleder oss alltid til å komme, stråler Siri Ertzeid. Hun deltok på aktivitetsdagen sammen med sine to døtre.

Datteren Siren Stangnes Ertzeid fikk testet skuddarmen, som viste seg å være svært god. Hun kastet tennisballer på en stabel med kjegler på et bord.

– Her er det aktiviteter for alle og enhver. Det er helt fantastisk å være her, og de tre timene går alltid fort, forklarer Siri Ertzeid.

(Saken fortsetter under bildet)

KJEMPEFORNØYDE: Primus motor Sigmund Lereim, og familien Sæther - Jorunn, Trond og Vilde, var alle godt fornøyde med arrangementet. - Vilde har kjørt 20 runder med ATV, smiler mamma Jorunn.

KJEMPEFORNØYDE: Primus motor Sigmund Lereim, og familien Sæther - Jorunn, Trond og Vilde, var alle godt fornøyde med arrangementet. - Vilde har kjørt 20 runder med ATV, smiler mamma Jorunn. Foto:

Tradisjonelt arrangement

Smil og latter var hovedingredienser under det tradisjonelle arrangementet «Hånd i hånd» på Vollene gård i Spydeberg.

Lørdag inviterte Lions-klubbene i distriktet til aktiviteter og moro for mennesker med bistandsbehov i Indre Østfold. Primus motor Sigmund Lereim kunne melde om cirka 130 påmeldte deltakere, i tillegg til 50 Lions-frivillige.

Dessverre gjorde det tunge snøværet til at mange måtte avlyse turen i siste liten.

– Det er vanskelige kjøreforhold noen steder i dag, og noen har ikke greid å komme seg hit, sier Lereim. Han forklarer at «Hånd i hånd» er blitt arrangert i cirka 12 år.

– Det er 7. gang Lions har arrangementet, sier Lereim.

(Saken fortsetter under bildet)

GLAD GJENG: Camilla Moseby (t.v.), Espen Hermanseter, Odd Erik Lilleåsen og Ingvild Hansen fra Ørje er med på aktivitetsdagen hvert år, og syntes ikke det gjorde noe at det snødde veldig.

GLAD GJENG: Camilla Moseby (t.v.), Espen Hermanseter, Odd Erik Lilleåsen og Ingvild Hansen fra Ørje er med på aktivitetsdagen hvert år, og syntes ikke det gjorde noe at det snødde veldig. Foto:

Kjørte 20 runder firhjuling

Rundt om på plassen var det bare glade mennesker å se. Ekstra moro var det å kjøre hest og kjerre og firhjuling i snøen.

– Det er veldig fint å være her. Vi er her hvert år, forteller Ingvild Hansen fra Ørje.

Familien Sæther fra Spydeberg synes aktivitetsdagen er helt fantastisk, og retter en stor takk til Lions Club.

– Det er et kjempeflott arrangement, og vi er veldig takknemlige. Lions skal ha all ære. Datteren vår Vilde gleder seg alltid til å komme. I dag har hun kjørt 20 runder med ATV, sier mamma og pappa Jorunn og Trond Sæther.

(Saken fortsetter under bildet)

TELTKOS: Anita Holm og Torhild Ekeberg satt inne i teltet og koste seg.

TELTKOS: Anita Holm og Torhild Ekeberg satt inne i teltet og koste seg. Foto:

Populært arrangement

Grillpølsene fikk virkelig bein å gå på, og inne i teltet var det mulighet for å varme seg. Her spilte også Harder Sandvik og bandet hans opp til dans.

Arrangementet er gratis for deltakerne, og det er alle Lions-klubbene i Indre Østfold som står bak vinteraktivitetsdagen for personer med bistandsbehov i de åtte kommunene i distriktet.

På slutten av dagen fikk alle utdelt diplom og medalje.

SE OGSÅ:

Artikkeltags