Follo-folk viser interesse for Småbyen etter reklamefilm

SMÅBYEN: Jan Gander (t.v.) og Simen Hansen forteller at markedsføringen gjennom Ski kino har resultert i mange henvendelser og interesse for boligprosjektene i Spydeberg.

SMÅBYEN: Jan Gander (t.v.) og Simen Hansen forteller at markedsføringen gjennom Ski kino har resultert i mange henvendelser og interesse for boligprosjektene i Spydeberg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

«Hysj, kan du holde på en hemmelighet? Du får nesten dobbelt så mye for boligpengene dine i Spydeberg».

DEL

SPYDEBERG: Slik åpner reklamefilmen som skal lokke barnefamilier fra Follo- og Oslo-området til å etablere seg i Spydeberg. Filmen har rullet og gått på Ski kino i forkant av lørdagens boligdag på Fjellheim.

Da viste byggeprosjektene Spydeberg Park, Løvestad vest, Tunveien og Stasjonsenga seg fram. I tillegg ble det faglig info om kjøp eller bytte av bolig vedrørende finans, megling og takster.

(Saken fortsetter under bildet)

FJELLHEIM: Lørdag ble det arrangert boligdag på Fjellheim i Spydeberg.

FJELLHEIM: Lørdag ble det arrangert boligdag på Fjellheim i Spydeberg. Foto:

– Besøkes av mange

Det bygges og planlegges nemlig for fullt i Småbyen Spydeberg om dagen.

– Mesteparten av dem som flytter hit er barnefamilier fra Follo- og Oslo-området. Derfor er det viktig å markedsføre oss den veien. Ski kino er av de mest brukte kinoene i Norge, og besøkes derfor av mange, sier Jan Gander og Simen Hansen i Småbyen.

Gander forteller at reklamefilmen ble laget av Pål Westby, og rullet over kinolerretet i et halvt år, for ett år siden.

– I forbindelse med boligdagen ble det byttet ut tre, fire bilder, opplyser Gander.

Har fått henvendelser

Ifølge Gander har markedsføringen virket.

– Familien som vises i begynnelsen av filmen flyttet til Spydeberg fra Ski. Familiefaren har fått mange henvendelser etter reklamefilmen. Det er tydelig at folk har fått det med seg, sier Gander.

Reklamevideoen er 31 sekunder lang og anmoder kjøperne til å smi mens jernet er varmt. Med andre ord å kjøpe mens boligprisene ennå er lave. «For med ny E18 fra Vinterbro og nye Follo-banen, som kan kjøre Oslo til Spydeberg på 30 minutter, kan boligprisene komme til å gå i været».

Artikkeltags