(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Klampenborg:
Det er toåringene som skal få betalt denne lørdagsformiddagen. Hele 300 000 danske kroner går til vinneren av Dansk Galopp Auksjonsløp som går i både V4 og V5 spillet(V4-4/V5-1). Med dagens valutakurser er dette det best betalte løpet for toåringene i Skandinavia. Favoritt blir trolig 8 Macia etter en flott debut i løpsbanen som endte med seier mot ganske bra motstand. Trener Niels Petersen har to flotte toåringer i løpet, både 3 Slava Ukraini og 4 Mali bør være med å kjempe om den største sjekken.

V4-1 er også et toårsløp med flere spennende individer. Både 1 Queen Clementine og 8 Belle Chasse var ute mot veldig gode hester på Bro Park for 14 dager siden og leverte gode innsatser. Vi tror det kan rekke langt her. 3 Harlekin og 9 Isaynomore vil også ha et ord med i laget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-2 tror vi først og fremst på en duo i form av 3 A Ladys Man og 4 Gold Devisor. Disse hadde et rivende oppgjør sist, hvor det nesten var umulig å skille dem. Begge står fint til nå mot flere av de samme konkurrentene, og vi tror på en ny duell.

Dagens beste banker kommer ut i V5-2. 2 Hampton Roads vant forrige lørdag og fikk 68 i handicap. Dette løpet er stengt for hester over 61 i handicap, men siden innmeldingene var før forrige lørdag, får 2 Hampton Roads et gaveløp denne løpsdagen. Han bør bare vinne dette.