(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Jarlsberg byr på V65-JACKPOT denne kvelden, og det er en ganske fin omgang vi har foran oss. Som mange ganger før støtter vi oss til Stall Hamre når det gjelder den beste bankeren, og vi tror ikke at 4 Hopus Castelle taper om alt går riktig for seg. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 5 Demerara – Var uheldig sist, og feilet i en trang situasjon da. Var knallgod under sal nest sist, og trives virkelig i denne stilarten. Helene Kolle får sjansen i kveld, og det er naturligvis aldri feil. Har en stor sjanse nesten uansett hvor den havner, og den skal stå klart først på ranken.

V65-2 : 9 Hassel Odd – Er en 3-åring som utvikler seg fint, og den ble sittende fast med krefter igjen sist. Møter en svært overkommelig gjeng nå, og det er snakk om en grei tipsener. Er dog veldig urutinert, den har feilet tidligere, og vi tør ikke å gå ALL IN på den. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Jega Bonzon – Er ikke enkel, men den kan en hel del, og er bedre enn raden. Viste stor fart mellom galoppene nest sist, og den viste da fart som holder i et løp som dette. I kveld er den dessuten enormt kuskeplusset med Tengsareid, og feilfritt tror vi bestemt den dukker opp på foto. OBS!

V65-4 : 3 Johnsrud Vesla – Er i toppform, og skal ha en solid sjanse mot en billig gjeng som dette. Ble tatt helt bort av en stoppende konkurrent sist, men kom strålende tilbake nedover oppløpet, og hadde krefter igjen. Det er galoppen i mot, men feilfritt taper den neppe et løp som dette. Klar tipsener i et ellers veldig jevnt oppgjør.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Gyri Jerven – Vinner «ALDRI», og gjør det kanskje ikke i kveld heller, men… Dette er en hest i toppform, og sist ble den sittende bom fast etter en tidlig galopp. Har form til å skrelle i et løp som dette, og vi setter den helfrekt først. 3 Alm Kevin – Travet i tredjespor fra start til mål sist, og det løpet var neppe et pluss for psyken til hesten. Rett oppgave i kveld, men etter løpet sist så er den kun en gardering for oss.

V65-6 : 4 Hopus Castelle – Er knallgod, og vinner normalt dette etter tidlig tetkjenning. Slo på galoppen i siste sving sist, men er ikke noe spesielt usikker, og går nok feilfritt i kveld. Går nok en 13-tid om nødvendig, og da må sjansene være store. Hesten i mot om man spekulerer er 9 Wishful Order, men husk på at den kun er 3-år, og plundret dessuten litt med aksjonen sist.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.