(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er DOBBEL V64-JACKPOT i kveld, og det i en svært utfordrende omgang med stort potensial. Den beste bankeren dukker opp direkte, og dette skal bare 5 Mamaneedshismoney vinne. Går ned flere klasser når det gjelder motstand, og vi velger å gå ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Mamaneedshismoney – Har møtt MYE bedre hester enn dette på slutten, og går ned et par klasser når det gjelder motstand nå. Var helt grei i kulissene nest sist, mens den fullførte meget bra sist. Her burde det bli en offensiv styring, og skulle den komme seg foran så skal dette være over. Er en svært motivert favoritt. Bak denne er løpet åpent.

V64-2 : 2 Ulvenelden – Dette er et svært jevnt løp for «kaldingene», og det skiller lite. Ideen vår har tent voldsomt til på slutten, og er i superform. Nest sist åpnet den første 1000m på 24,8, men solgte seg likevel dyrt, og var heroisk i nederlaget. Var også meget solid sist. Står fint til i kveld, og må passes om den leverer som de to siste gangene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 6 Cardin – Den klare favoritten til Fredrik Persson kommer ut etter en liten sykdomspause, og hvor hardt vil han egentlig bruke den fra dette triste sporet? Ordinær kusk, og vi lukter vingelrisk. Ideen er ingen stjerne, men den er bedre enn raden, og spesielt nest sist så den fin ut med krefter igjen. Dette er et billig løp, og den kan skrelle om det skulle klaffe underveis. Settes knepent først i et ellers småskummelt oppgjør.

V64-4 : 8 Wik Viktoria – Ble sittende bom fast med vinnerkrefter i et forsøk til hoppederby nest sist, mens den gikk helt OK i kulissene i finalen sist. Står ikke tilbake for noen her, og vi setter den frekt først i et løp som er alt annet enn lettløst.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 10 Inspiration – Spurtet voldsomt nest sist, og tapte da kun knepent. I derbyforsøket sist ble den regelrett bortkjørt av Joakim Lövgren, den så smellbra ut, men ble altså sittende fast som fulltanket. Viser den samme formen som de to siste gangene, ja, da skal mulighetene være store mot en billig gjeng.

V64-6 : 9 Grisle Odin G.L. – Gikk fantastisk bra i kulissene etter galopp sist, og på klokken stod det 20/1900m. Møter ingen Odd Herakles i kveld, distansen er normalt kun et pluss, og sjansene for at den runder samtlige må være gode. Usikkerhetsmomentet er «finnen» på strek (2 Suvelan Rinssi), den er nemlig bra, og var meget god til seier sist.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.