(Nettavisen)

Skottland har en haug med spillere som til tjener til livets opphold i engelske Premier League-klubber.

Dette spillet gir deg 6,60 i odds på ny Ukraina-seier mot Skottland

Onsdag mangler de en av de største profilene sine, Liverpools Andy Robertson. Han er ute med en skade, men det mangler likevel ikke på Premier League-stjerner i den skotske troppen.

Blant andre Manchester Uniteds Scott McTominay, John McGinn fra Aston Villa, Arsenal-spilleren Keiran Tierney, Ryan Fraser fra Newcastle og Stuart Armstrong og Che Adams fra Southampton.

Likevel tror vi de får problemer mot Ukraina i onsdagens Nations League-match.

Skottland - Ukraina

Odds: Ukraina vinner - 2,90 i odds

Kampstart onsdag 21. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

Hampden Park

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1 Her får du tilgang til TV2 Sport 1

Se Skottland mot Ukraina på TV2 Sport Premium 1 med Allente

Vi tror at Ukraina vinner. Det spiller du på her til 2,90 i odds

Ukraina er tilbake på Hampden Park onsdag, under fire måneder etter at de slo Skottland 3-1 i VM-playoffen. Skottene sto uten tap i tolv strake kamper på Hampden Park før den kampen.

Onsdag møtes lagene igjen, denne gangen til en viktig kamp i Nations League, hvor begge lagene jakter opprykk til øverste nivå i Uefas nye ligasystem.

Ukraina kan ta et stort steg mot opprykk denne uken etter å ha sanket syv poeng på de tre første kampene. Etter tapet mot Wales i playoff-finalen har ukrainerne fått en bra start på Nations League. De er ubeseiret i de tre første kampene i gruppespillet.

Skottene på sin side tapte 0-3 mot Irland i sommer, og de virker sårbare. Onsdag må de klare seg uten kaptein Andy Robertson. Liverpool-spillerens fravær vil bli merkbart, selv om skottene har gode erstattere i Kieran Tierney, Nathan Patterson, Aaron Hickey, Anthony Ralston og Greg Taylor.

Skottlands landslagssjef Steve Clarke har tatt ut en sterk tropp til de neste landskampene. Blant andre er Newcastle-spilleren Ryan Fraser tatt inn igjen i landslagsvarmen etter å ha beklaget at han meldte forfall til en landslagssamling i fjor.

Også Ukraina må klare seg uten et par sentrale spillere. Arsenal-stjernen Oleksandr Zinchenko er ute med skade, og spiller ikke onsdagens kamp. Det gjør heller ikke Dynamo Kievs Mykola Shaparenko. Han ble skadet i Europa League-kampen mot Fenerbahce tidligere i september.

Ukrainerne er likevel utvilsomt det mest talentfulle laget i denne Nations League-gruppen.

Shakhtar Donetsk-talentet Mykhaylo Mudryk er på radaren til en rekke av storklubbene i Europa. Sammen med Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk og Artem Dovbyk vil han lage problemer for det skotske forsvaret.

Skottland har ikke klart å kvalifisere seg til de seks siste VM-turneringene i fotball. Sist gang de deltok i et verdensmesterskap var i Frankrike i 1998. Det er skuffende for en fotballnasjon som kun gikk glipp av én av syv VM-turneringer mellom 1974 og 1998. De slikker fortsatt sine sår etter VM-exiten, og vi tror Ukraina kan påføre skottene mer smerte onsdag.

Vi tror at Ukraina vinner. Det spiller du på her til 2,90 i odds

Det finnes også andre spennende spill på denne kampen. Dersom du ønsker å ta litt større risiko, er det gode argumenter for å spille på Ukraina som vinner og at begge lag scorer.

Begge lag scoret da Skottland tapte 1-3 mot Ukraina i VM-playoffen i juni, og det er også et sannsynlig utfall i onsdagens kamp.

I fire av de seks siste kampene til Skottland har begge lag scoret, og skottene har scoret i ti av de siste elleve kampene hjemme på Hampden. Begge lag har spillere som vet hvor målet står, og vi tror onsdagens kamp kan bli underholdende. Selv om vi tror Ukraina vinner, er det slett ikke utenkelig at Skottland klarer å score i kampen.

Ukraina vinner og begge lag scorer gir 6,60 i odds. Klikk her for å levere kupong