(Nettavisen)

Norge møter slovenerne borte i Nations League lørdag. Det er Haaland som preget overskriftene i de slovenske avisene.

Dette spillet 1,92 i odds på Braut Haaland-scoring mot Slovenia

En av Slovenias største aviser, Delo, forteller at slovenernes landslagssjef Matjaž Kek har drillet laget defensivt i flere dager allerede for å stoppe den norske stjernespissen. Men i den formen Haaland er akkurat nå, tror vi ikke det er mange forsvar i verden som klarer å hindre ham i å score.

Heller ikke Slovenia.

Slovenia - Norge

Odds: Erling Braut Haaland scorer mål - 1,92 i odds

Kampstart lørdag 24. september klokken 18.00

Spillestopp kl 17.59

Stadion Stožice

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Direkte Skaff deg tilgang her

Se Slovenia - Norge på TV2 Direkte med Allente. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer. Det gir finfine 1,92 i odds

Erling Braut Haaland hadde en rekke store sjanser mot Slovenia da lagene spilte 0-0 på Ullevaal i juni, men Slovenias keeper Jan Oblak gjorde en strålende kamp og stoppet Manchester City-stjernen gang etter gang.

Vi tror ikke at slovenerne og Atletico Madrid-målvakt Jan Oblak er like heldige i lørdagens kamp.

Haaland har vært helt ustoppelig etter at han kom til Manchester City. 22-åringen har scoret 14 mål på ti kamper for Pep Guardiolas lag og satt nye Premier League-rekorder.

Nå skal jærbuen spille de to neste Nations League-kampene for Norge mot Slovenia og Serbia, og vi tror Manchester City-stjernen vil fortsette den gode formen på landslaget.

Han får iallfall den beste oppfølgingen som er mulig å oppdrive. Jærbuen har med seg sin egen såkalte sportsterapeut fra Manchester City på samlingen med det norske landslaget. Mario Pafundi skal passe på den fysiske formen til nordmannen.

Se Slovenia - Norge på TV2 Direkte med Allente. Skaff deg tilgang her!

Haalands selvtillit er skyhøy før lørdagens kamp. Han har scoret 13 ganger på de siste ni kampene for det norske landslaget, og vi tror det kommer en ny scoring i kampen mot Slovenia.

Det vil i så fall bli hans 21. mål på 22 kamper. Da passerer han Jan Åge Fjørtoft og Joshua King på den norske toppscorerlisten på landslaget. Før lørdagens kamp ligger han likt med dem.

Det finnes også gode argumenter i statistikken for å spille på Erling Braut Haaland som 1. målscorer i kampen.

I de fem siste kampene han har scoret for det norske landslaget, har 22-åringen vært den første målscoreren i kampen. Det er også interessant å merke seg at han har scoret det første målet i de tre siste bortekampene han har kommet i målprotokollen. At Haaland scorer første målet i kampen gir flotte 3,45 i odds.

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer 1. målet i kampen mellom Slovenia og Norge. Det gir 3,45 i odds