(Nettavisen)

Mikel Arteta har ledet Arsenal i 170 kamper i alle turneringer siden han tok over som manager på Emirates Stadium i desember 2019. Før lørdagens kamp har spanjolen vunnet 99 av kampene.

Dette spillet gir 2,65 i odds på hjemmeseier til Arsenal mot Leeds United

Vi tror seier nummer 100 kommer mot Leeds. For Arsenal er i storform.

Arsenal har vunnet seks Premier League-kamper på rad. Det betyr at de har den lengste seiersrekken i den engelske toppdivisjonen denne sesongen sammen med Newcastle, og det er samtidig en tangering av den lengste seiersrekken til Mikel Arteta som the Gunners-manager.

The Gunners kan stå med syv Premier League-seire på rad for første gang siden de vant like mange kamper i perioden fra august til oktober i 2018 under Unai Emery.

Arsenal - Leeds

Odds: Arsenal vinner og over 3,5 mål i kampen - 2,65 i odds

Kampstart lørdag 1. april 16.00

Spillestopp kl 15.59

Emirates Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Arsenal vinner og over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,65 i odds

Arsenal kjørte over Crystal Palace og vant 4-1 i den siste kampen før landslagspausen, og vi tror de tar en ny komfortabel seier på Emirates i lørdagens match mot Leeds.

Mikel Artetas lag topper Premier League-tabellen åtte poeng foran Manchester City, men the Gunners har én kamp mer spilt enn rivalene.

The Gunners røk ut av Europa League mot Sporting Lisboa på straffespark før landslagspausen, og de er også ute av FA-cupen. Nå kan de konsentrere seg om å vinne Premier League.

De har hatt en utrolig bra sesong. Martin Ødegaard og lagkameratene har vunnet 22 av 28 kamper, men kampen om ligatittelen kan bli avgjort i april. Da møter de Liverpool, Manchester City og Chelsea. Mikel Arteta vet at skal Arsenal vinne ligaen, må de slå nedrykkstruede lag som Leeds hjemme i London.

Arsenal har vært spesielt sterke hjemme på Emirates Stadium, hvor de har vunnet elleve kamper, spilt to uavgjort og tapt én. Det eneste tapet kom mot gullrivalene Manchester City.

Mens Arsenal kjemper for å vinne klubbens første ligatittel siden 2003-2004-sesongen, må Leeds slåss for å beholde plassen i Premier League. De ligger på 14.-plass, men de har kun tre poeng ned til West Ham som ligger under nedrykksstreken.

Skadetrøbbel for Leeds

I februar fikk amerikaneren Jesse Marsch fyken på Elland Road, og den tidligere Watford-manageren Javi Garcia tok over. De fire første seriekampene til spanjolen har endt med to seire, én uavgjort og ett tap.

Det er slett ikke verst.

Men dessverre for Leeds er Arsenal i kjempeform, og vi tror the Gunners vinner lørdagens match.

Arsenals midtbanespiller Thomas Partey er tilbake i trening og aktuell til lørdagens kamp. Vingbacken Kieran Tierney er friskmeldt etter en skade i leggen, men midtstopper William Saliba er fortsatt ute. Det er et minus.

Leeds United mangler litt av den offensive slagkraften siden driblefanten Wilfried Gnonto er ute med skade. Han skadet ankelen i Italias landskamp mot Malta søndag. Forsvarsspilleren Max Wober er også plassert på sidelinjen på grunn av en skade i lysken, mens Tyler Adams trolig er ute resten av sesongen etter en hamstringoperasjon.

Liam Cooper gjorde comeback på det skotske landslaget i 2-0-seieren mot Spania, og han kan starte for Leeds på Emirates Stadium lørdag.

Det har vært scoret fire mål eller flere i de to siste kampene til Leeds, mens det har vært scoret over 3,5 mål i fem av de siste seks hjemmekampene til Arsenal.

Mikel Artetas lag har vunnet alle syv kampene på hjemmebane mot lag som ligger på nedre halvdel av Premier League-tabellen, og de har scoret tre mål eller flere i seks av kampene.

Vi tror at Arsenal vinner og over 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,65 i odds