(Nettavisen)

Manchester United har scoret flere mål mot Newcastle enn mot noe annet lag i Premier League. Før søndagens kamp viser tallene at de har scoret 113 ganger mot the Magpies.

2,85 i odds på at Manchester United gjør dette for 15. gang mot Newcastle

De røde djevlene har vært et vært et mareritt for Newcastle i Premier League, særlig hjemme på St James' Park. Manchester United har vunnet 14 kamper der, og det er ingen andre lag Newcastle har tapt så mange ganger mot på hjemmebane i Premier League.

Ikke overraskende er de 50 innslupne målene mot Manchester United også en rekord. Newcastle har ikke flere baklengs på hjemmebane mot noe annet lag.

Vi tror marerittet fortsetter søndag.

Newcastle - Manchester United

Odds: Manchester United vinner - 2,90 i odds

Kampstart søndag 2. april kl. 17.30

Spillestopp kl 17.29

St James' Park

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester United vinner. Det spiller du på her til 2,85 i odds

Newcastle har for alvor meldt seg på i kampen om en topp fire-plassering etter at de vant de to siste kampene før landslagspausen, og søndag har de en gyllen sjanse til å korte ned forspranget til en av rivalene, Manchester United.

Gjestene ligger kun tre poeng foran Newcastle på tabellen, og formen til Erik ten Hags lag har ikke vært mye å skryte av den siste tiden. De tapte 0-7 mot Liverpool i forrige bortekamp i Premier League, og de spilte 0-0 mot nedrykkstruede Southampton i den siste ligakampen før landslagspausen.

Det betyr at 19. februar er forrige gang United scoret i ligaen. Da slo de Leicester 3-0 på Old Trafford.

Selv om Newcastle står uten seier i de seks siste Premier League-kampene mot Manchester United, har de de to siste kampene endt uavgjort.

Dersom de skulle klare å unngå tap søndag, vil det være første gang siden januar 2012 at the Magpies går tre kamper på rad uten tap mot De røde djevlene (1-2-0).

Newcastle har vært et vanskelig lag å spille mot hjemme på St James' Park. De har kun tapt én hjemmekamp i alle turneringer der denne sesongen.

Ja, det er faktisk kun Manchester United som har sluppet inn færre mål foran egne fans enn Tyneside-laget denne sesongen. United har åtte baklengs på Old Trafford, mens the Magpies har ni på St James' Park. Statistikken tyder på at United må sette sjansene de får om de ta tre poeng i søndagens match, og det er ikke akkurat slik at De røde djevlene har sprudlet foran mål. De har istedenfor misbrukt store målsjanser når de har fått dem. Både Bruno Fernandes og Marcus Rashford bommet på gigasjanser på stillingen 0-0 mot Liverpool.

Det tror vi ikke de gjør i søndagens kamp.

Erik ten Hag blir antakeligvis den fjerde United-manageren som vinner sin første bortekamp i Premier League mot Newcastle. Det er en prestasjon kun David Moyes (2013-14), Louis van Gaal (2014-15) og Ole Gunnar Solskjær (2018-19) klart før ham.

Newcastle får tilbake midtbanespiller Joelinton som har vært suspendert, men vingen Anthony Gordon er usikker på grunn av en skade.

Nick Pope og Sven Botman kan komme til å spille, til tross for at de måtte melde forfall til EM-kvalikkampene med henholdsvis England og Nederland.

Callum Wilson og Allan Saint-Maximin er begge friskmeldt, mens midtbanemannen Miguel Almiron må antakeligvis stå over denne kampen på grunn av trøbbel med lysken.

Manchester United-manager Erik ten Hag håper at Marcus Rashford, som ikke spilte EM-kvalikkampene for England, blir spilleklar.

Anthony Martial er tilgjengelig igjen. Det er uklart om Marcel Sabitzer og Raphael Varane blir spilleklare. Christian Eriksen, Alejandro Garnacho og Tom Heaton er alle definitivt ute på grunn av skader, mens Casemiro soner karantene.

Dette er en såkalt sekspoengskamp. Vinner Manchester United, vil de skaffe seg en liten luke i kampen om en topp fire-plassering og Champions League-plass, mens tap betyr at Newcastle vil ha like mange poeng som Ten Hags lag, og the Magpies vil passere dem på tabellen på grunn av bedre målforskjell. United må vinne søndagens kamp, og historikken viser at de trives på Tyneside. Vi går for borteseier til generøs odds.

Vi tror at Manchester United vinner. Det spiller du på her til 2,85 i odds