(Nettavisen)

Målmaskinen fra Bryne har hatt for vane å levere eventyrlige prestasjoner i Champions League. En kjapp kikk på statistikken viser at Haaland har scoret i den første gruppespill-kampen hver sesong han har spilt i Champions League.

Slik får du 2,65 i odds på Haaland-scoring mot Røde Stjerne i Champions League

Vi tror han fortsetter den trenden i tirsdagens hjemmekamp mot Røde Stjerne.

Manchester City - Røde Stjerne Beograd

Odds: Erling Braut Haaland scorer kampens første mål - 2,65 i odds

Kampstart tirsdag 19. september kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Etihad Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Play, TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer kampens første mål. Det spiller du på her til 2,65 i odds

Det er snart fire år siden Erling Braut Haaland fikk sin elleville debut i Champions League. Med kort sveis, ingen hestehale, og en mye spedere kropp, overrasket tenåringen både motstander Genk og hele Red Bull Arena i Salzburg.

19-åringen scoret hat-trick. Den østerrikske klubben vant med sensasjonssifrene 6–2.

Også i Dortmund scoret han i de første gruppespill-kampene for klubben.

Dortmund tapte 1-3 borte mot Lazio i den første kampen i gruppespillet i 2020-2021-sesongen. Haaland scoret tyskernes eneste mål i kampen.

Jærbuen scoret også i den første målet i gruppespill-kampen til Dortmund i 2021-2022-sesongen. Da vant tyskerne 2-1 mot Besiktas i Istanbul og nordmannen scoret 2-0-målet.

Den norske målmaskinen fortsatte trenden etter at han ikledde seg Manchester City-drakten. Han brukte bare 20 minutter på å score sitt første Champions League-mål for Pep Guardiolas lag mot Sevilla i den første gruppespill-kampen sist sesong. Han scoret ytterligere elleve mål til i løpet av turneringen og ble toppscorer i Champions League med tolv mål.

Haaland har vist at prestasjonen sist sesong ikke var et blaff. 23-åringen har allerede scoret syv mål på de fem første kampene i Premier League.

Vi tror han fortsetter scoringsshowet på Etihad stadium tirsdag. Statistikken hans i disse gruppespill-kampene gir grunn til å sette penger på Braut Haaland-scoring, men det har ekspertene hos Norsk Tipping skjønt. Oddsen på Haaland-mål i kampen er 1,27 i odds. Det gjør at vi satser på en annen variant.

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer kampens første mål. Det spiller du på her til 2,65 i odds