Solide O-løp av Rune Blågestad og indre østfoldingene

PRESTERTE: Rune Blågestad og resten av deltakerne fra Indre Østfold gjorde det godt i Danmark. Arkivfoto: Jo Erik Askerøi

PRESTERTE: Rune Blågestad og resten av deltakerne fra Indre Østfold gjorde det godt i Danmark. Arkivfoto: Jo Erik Askerøi

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Rune Blågestad leverte tre solide orienteringsløp i påskeløpene i Danmark.

DEL

ESBJERG: Påskeløpene over tre dager foregikk på den danske vestkystøya Fanø. Indre Østfold OK-løperen oppnådde to syvende- og en tiendeplass i de tre løpene og ble med det nummer syv sammenlagt i klasse H45.

– Jeg er godt fornøyd med det o-tekniske, men ikke med farten jeg holdt i løypene, sier Blågestad.

Blågestad deltok i disse påskeløpene sammen med syv andre fra Indre Østfold orienteringsklubb som en del av en treningsleir.

Plasseringsmessig gikk det aller best for Ina Blågestad, som ble treer sammenlagt i D21C etter en fjerde- og to femteplasser i de tre løpene.

Vi nevner ellers at Asle Gudim tok en 16. plass som best i H45, at Eirik Blågestad ble nummer 17 sammenlagt i H18, mens Gea Øiseth Bedin og Peder Aabogen Haugaard ble henholdsvis nummer 17 sammenlagt i D18 og nummer 18 i H16. Søsknene Elida og Elma Sagli Gudim oppnådde henholdsvis 17. plass i D16 for Elida og 25. plass i D14 som best for Elma.

– Vi hadde en flott treningssamling med svært krevende o-tekniske økter i uvant terreng. Flere av de unge sesongdebuterte i nye aldersklasser med både lengre og vanskeligere løyper enn tidligere. Utbyttet ble veldig godt både sosialt og treningsmessig, poengterer Rune Blågestad.

Han legger til:

– Jeg ønsker spesielt å framheve Gea Øiseth Bedin og Peder Aabogen Haugaard, som begge kjempet seg oppover resultatlistene på det avsluttende jaktstartløpet i løyper som foregikk i dansk sumpjungelterreng.

Artikkeltags