Fotballspiller sendt til Kalnes etter å ha blitt slått bevisstløs av motspiller i 5. divisjon

Av

Både ambulanse og politibil ble sendt til Selbak stadion mandag kveld da en person ble slått ned under en fotballkamp.

DEL

Fredriksstad Blad: – Vi har akkurat ankommet stedet. Det ser ut til at det har vært en situasjon mellom to spillere der den ene skal ha slått ned den andre, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til Fredriksstad Blad rett etter klokken 21.30 mandag.

Han opplyser videre at offeret er sendt med ambulanse til Sykehuset Østfold Kalnes.

– Han har muligens brudd i kjeven, sier Samuelsen.

– Lå urørlig i gresset

Det var få minutter før slutt i mandagens 5. divisjonskamp mellom Selbaks rekruttlag og Torp på Selbak stadion at det skjedde. To lag som spiller i samme divisjon som Spydeberg, Trøgstad/Båstad og Askim.

Etter det som minnet om en duell, gikk en spiller fra Torp fysisk til angrep på en Selbak-spiller. Vitner forteller til Fredriksstad Blad at spilleren fra Torp slo motspilleren ned med en strak høyrearm. Han fortsatte deretter å slå løs på Selbak-spilleren som lå urørlig på gresset. Selbak-spilleren skal ha vært bevisstløs i flere minutter. Ambulanse ble umiddelbart tilkalt og fikk fraktet spilleren til Kalnes.

Kampen ble etter denne hendelsen avbrutt av dommer Johnny Westby fra Berg IL. Stillingen var da 2-3 i favør Torp IF.

Torp-spiller pågrepet

Øst politidistrikt opplyser sent mandag kveld at den mistenkte, en Torp-spiller, nå er pågrepet. Han skal tidligere mandag kveld ha blitt kjørt bort i en bil fra Selbakbanen før politiet kom til stedet.


Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags