SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Bournemouth

Vår oddstipper har troen på Bournemouth og Callum Wilson i lørdagens cupkamp.

Vår oddstipper har troen på Bournemouth og Callum Wilson i lørdagens cupkamp. Foto:

Av

Bournemouth rotet vekk en 3-0-ledelse mot Arsenal. Det får et annet London-lag svi for.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres av FA-cup-kampene fra England, men det spilles også kamper i League One og League Two. I tillegg er det full rulle i Skottland. Utover ettermiddagen og kvelden er det kamper i Serie A i Italia og spansk La Liga. Det er også en variert meny av ishockeykamper fra blant annet Finland, Sverige og Sveits.

Lørdagskupongen: Big Sam på tulletur

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Millwall - Bournemouth B

Engelsk, FA-cup 3. runde. Millwall-fansen husker godt at de kom til FA-cupfinalen i 204. De tapte riktignok finalen mot Manchester United, men kampen er det største som har skjedd i klubbens nyere historie.

Millwall håper å holde liv i Wembley-drømmen når de møter Bournemouth lørdag i tredje runden i FA-cupen.

Samtidig er ikke FA-cupen det viktigste for London-klubben denne sesongen. Det store målet for Millwall denne sesongen er å rykke opp fra League One. Sist sesong røk de i playoff-finalen mot Barnsley. De ligger nede på niendeplass i League One, men de kan konsentere seg om cupen denne helgen.

Millwall har slått ut Southend og Braintree Town i turneringen allerede, men nå venter en betydelig tøffere oppgave. Selv om Millwall er ubeseiret i de fire siste kampene, så skal de få kjørt seg lørdag.

De har riktignok vunnet de tre siste kampene hjemme på The  New Den, men Bournemouth som holder til i Premier League skal være flere hakk bedre enn Millwall. 

Bournemouth var nær ved å slå Arsenal tidligere denne uken. De ledet 3-0 etter 60 minutter, og i sosiale medier kokte det med kommentarer om at Eddie Howe burde bli den neste Arsenal-manageren. Etter 90 minutter var det bildet muligens endret litt. Laget fra den engelske sørkysten rotet vekk en 3-0-ldelse mot the Gunners, og kampen endte 3-3.

The Cherries  tok seg videre til femte runden i FA-cupen sist sesong. De kan også denne sesongen komme langt i FA-cupen. Bortekamp mol Millwall er ikke enkelt, men Bournemouth slo ut lag fra lavere divisjoner på bortebane i FA-cupen sist sesong. I tredje runden vant de 2-1 mot Birmingham på St. Andrews og i den fjerde runden vant de 2-1 mot Portsmouth. FA-cup-eventyret stoppet hjemme mot Everton på sist sesong.

Bournemouth har vunnet én av de siste fire kampene sine, men dette er en glimrende måte å spille på seg litt selvtillit. Det viktige er at de ikke tar lett på oppgaven. Da kan de gå på trynet mot et lag som Millwall.

Gjestene har slitt på bortebane, og de hadde tre bortetap på rad før de banket Swansea 3-0 i Wales.

Simon Francis er suspendert, men Jack Wilshire er tilbake. Det vil sannsynligvis bli flere utskiftninger i startelleveren, men Bournemouth bør ha såpass bredde i stallen at det ikke er noe problem. Jeg forventer at Howe mønstrer et lag som et sterkt nok til å ta seg videre i cupen mot et lag fra League One. Jeg satser på gjestene til 1,75 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips lørdag 7. januar:

Millwall - Bournemouth 3,70 - 3,40 - 1,75 B

Total odds: 1,75