SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Taper alltid mot Arsenal

Bournemouth og manager Eddie Howe har spilt tre ganger mot Arsenal tidligere i Premier League, og de har tapt hver gang.

Bournemouth og manager Eddie Howe har spilt tre ganger mot Arsenal tidligere i Premier League, og de har tapt hver gang. Foto:

Av

Arsenal har ikke råd til å tape poeng.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsSpillsenteret har virkelig funnet formen i det nye året. Fire av fire spillforslag har gått inn på årets to første dager. Mandag ble det full uttelling. Samtlige tre tipsforslag gikk inn. Reading innfridde til 3,20 i odds (100 kroner i innsats), i tillegg gikk dobbelttipset på West Brom og Doncaster inn til flotte 2,92 i odds (250 kroner i innsats). Vi avsluttet dagen med å treffe på Manchester United til 1,58 i odds (250 kroner i innsats).

Vi spilte for 600 kroner og vant 1445 kroner. Det ga oss et overskudd på 845 kroner.

På tirsdagens oddsprogram ruller den engelske fotballen videre med tre kamper fra Premier League. Det spilles også spanske cupkamper, og det er i tillegg en drøss med ishockeykamper fra blant annet den norske eliteserien og svensk SHL. Natt til onsdag spillers det også flere interessante kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bournemouth – Arsenal B

Engelsk, Premier League. Første halvdel av sesongen har inneholdt noen fantastiske kamper, men også flere skuffende opplevelser for Bournemouth. Eddie Howe kan likevel være fornøyd med at The Cherries ligger på en flott niendeplass med 24 poeng.

Selv om laget fra den engelske sørkysten har ni poeng ned til Sunderland som ligger under nedrykksstreken, så er målet til Howe fortsatt å berge plassen i Premier League.

Etter to tap på rad mot henholdsvis Southampton (1–3) og Chelsea (0-3), slo Bournemouth tilbake mot Swansea lørdag. De vant hele 3–0 på bortebane i Wales. Det var lagets andre borteseier denne sesongen.

De tar nemlig majoriteten av poengene sine på hjemmebane. På Vitality Stadium viser statistikken 5-1-3 og 16–12 i målforskjell. De må klare seg uten Jack Wilshere i denne kampen. Han er på utlån fra Arsenal, og kan derfor ikke spille denne matchen.

Arsenal på sin side har trøblet litt på bortebane i det siste. De har tapt de to siste bortekampene sine mot henholdsvis Everton (1–2) og Manchester City (1-2). Men Arsenal var ubeseiret i 15 bortekamper før de to tapene.

Det virker som Nord-London-klubben er tilbake på vinnersporet nå. De har vunnet de to siste hjemmekampene sine uten å slippe inn mål. De slo West Brom 1–0 på Boxing day og i forrige serierunde vant de 2–0 mot Crystal Palace. I den siste kampen var det en spektakulær scoring av Olivier Giroud som stjal overskriftene.

The Gunners har noen spennende måneder foran seg. Det er ting som tyder på at dette kan være den siste sesongen Arsène Wenger er manager på Emirates, og både Sanchez og Özil nekter å skrive nye kontrakter med London-klubben.

Arsenal henger fortsatt med i kampen om å vinne både Premier League og Mesterligaen, men jeg tviler på at de klarer det. De har vist at de ikke er stabile nok til å klatre helt til topps.

Arsène Wengers menn ligger på fjerdeplass før tirsdagens kamper med 40 poeng. De vil kltre opp til tredjeplass om de vinner i Sør-England tirsdag kveld. Den positive nyheten i Arsenal-leiren er at Özil kan være tilbake til denne kampen.

Arsenal har hatt et godt tak på Bournemouth. Lagene har møttes tre ganger tidligere i Premier League, og Arsenal har vunnet alle tre gangene. De har også vunnet med to måls margin i alle tre matchene. Jeg tror de tar en ny seier tirsdag kveld til 1,65 i odds. Oddsen på Arsenal har sunket fra 1,72 mandag kveld.

Columbus Blue Jackets – Edmonton Oilers H

NHL, ishockey. Columbus Blue Jackets vil bare være én kamp unna den lengste seiersrekken i NHL-historien om de slår Edmonton Oilers natt til onsdag. De står med 15 seire på rad.

Columbus imponerte natt til søndag da de slo Minnesota 4–2 og stoppet seiersrekken til Wilds. Minnesota hadde tolv seire på rad før møtet med Columbus.

The Blue Jackets har ikke tapt en kamp siden 26. november, og de trenger kun to seire til for å tangere Pittsburghs seiersrekke på 17 kamper fra 1993. Selv om de insisterer på de ikke har noe mål om å slå rekorden, så tror jeg ikke helt på dem.

Høyrevingen Cam Atkinson har vært helt fantastisk god denne sesongen. Han er toppscorer i Columbus med 37 målpoeng så langt. De har også en meget solid målvakt i Sergej Bobrovskij.

Columbus har et godt tak på Oilers. De har nemlig vunnet fem av de seks siste oppgjørene mot kanadierne.

Edmonton tapte 2–3 etter straffeslag i forrige serierunde. Oilers har spilt mange jevne kamper i slutten av desember. Hele tre av de fem siste kampene har gått til spilleforlengelse eller straffeslag.

Selv om Oilers er det beste bortelaget i Western Conference, så er ikke statistikken all verden. De har bare vunnet halvparten av sine 20 bortekamper, og kun åtte av 20 bortekamper er vunnet etter ordinær spilletid.

Jeg er svak for Columbus, og jeg tror de fortsetter marsjen sin mot rekorden. 1,80 for hjemmeseier virker bra. Denne brukes i en dobbel.

Tirsdagens dobbelttips er Arsenal + Columbus Blue Jackets. Denne dobbelen belønnes med 2,97 i odds, og vi smeller til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 3. januar:

Bournemouth – Arsenal 4,35 – 3,65 – 1,65 B

Columbus Blue Jackets – Edmonton Oilers 1,80 – 3,75 – 3,05 H

Total odds: 2,97