SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spurs må vinne

Football Soccer - Tottenham Hotspur v Chelsea - Barclays Premier League - White Hart Lane - 29/11/15
Tottenham's Harry Kane shoots
Reuters / Dylan Martinez
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football Soccer - Tottenham Hotspur v Chelsea - Barclays Premier League - White Hart Lane - 29/11/15 Tottenham's Harry Kane shoots Reuters / Dylan Martinez Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Tottenham trenger en seier mot Watford for å holde United på avstand.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsÅrets første oddsprogram. Søndagens meny er en slags restefest etter lørdagen. Det er to kamper fra Premier League: Watford – Tottenham og Arsenal – Crystal Palace. I tillegg er det en haug med kamper fra National League. På kvelden spilles det kamper i amerikansk NHL og amerikansk NHL.

Søndagskupongen: Skal Newcastle sprekke?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Watford – Tottenham B

Engelsk, Premier League. Watford spilte 1–0 mot Crystal Palace på Boxing day. Dermed ligger Elton Johns gamle favorittklubb på tiendeplass med 22 poeng.

Walter Mazzarri har et mål om å styre Watford inn til en topp-ti-plassering, og så langt er the Hornet på god vei til å klare det målet.

Men: Formkurven peker nedover. De har ikke vunnet på de tre siste kampene. De står med 0-1-2. Det mest bekymringsfulle er nok at de ikke har scoret mer enn ett mål på de tre siste kampene, og det kom i tillegg på et straffespark.

Hjemme på Vicarage Road har de imidlertid vært bra. De har kun ett tap på de fem siste kampene. Watford har i denne perioden vunnet mot Everton (3-2), Leicester (2–1) og Hull (1–0) på eget gress.

Tottenham blir en tøffere oppgave. Spurs viste i forrige serierunde at de er å regne med i toppen fremover. I forrige serierunde snudde Tottenham 0–1 til 4-1-seier på bortebane mot Southampton.

Laget fra Nord-London spilte mesteparten av kampen mot Southampton med en mann mer på banen, så de burde ikke være slitne etter den kampen.

Det er tett i toppen av Premier League, og Tottenham har ikke råd til å tape poeng i denne kampen. De ligger på en flott femteplass, tre poeng foran Manchester United og ti poeng bak serieleder Chelsea. Det er bare ett poeng opp til Nord-London-rival Arsenal som innehar en av de fire lukrative Mesterliga-plassene.

Tottenham er garantert sikkert på jakt etter et nytt Mesterliga-eventyr.

Jeg lot meg imponere av Tottenham i denne kampen. Southampton skal i utgangspunktet være en vanskeligere motstander på hjemmebane enn Watford. Det gjør at jeg føler meg trygg på at White Hart Lane-laget stikker av med alle tre poengene i denne kampen.

Bradford Park Avenue – Salford City B

National League North. Du har neppe hørt om fotballklubben Salford City før, men er du fotballinteressert så har du garantert hørt om eierne. Den lille klubben i Stor-Manchester fikk i mars 2014 fem tidligere Manchester United-spillere på eiersiden.

Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes og Nicky Butt eier alle ti prosent hver etter at de solgte 50 prosent av klubben til Singapore-millionæren Peter Lim. Det er samme mann som også eier Valencia i La Liga. Lim eier også Mint Media som eier billedrettighetene til Cristiano Ronaldo.

Nå satser klubben på å komme seg oppover i divisjonssystemet. Salford ligger på syvendeplass med 38 poeng. De er to poeng opp til Tamworth som ligger på playoffplass.

Salford viser fin form. De er ubeseiret i de syv siste kampene. Disse lagene møttes også i forrige serierunde som ble spilt på Boxing day.

På Moor Lane vant Salford 1–0. Josh Hine ble matchvinner med sin scoring i det 85. minutt. De fire siste møtene mellom lagene har endt med to seire til Salford og to kamper har endt uavgjort.

På Horsfall Stadium har Bradford Park Avenue ikke klart å score mot Salford, men alle kampene mellom disse to lagene har vært tette og jevne.

Bradford Park Avenue ligger under nedrykksstreken med 19 poeng. Det skyldes at de fikk en elendig start på sesongen. De sto uten seier etter de 15 første serierundene. De har vist tegn til bedring i november og desember, men de har tapt to av de tre siste kampene.

Jeg tror de får problemer mot Salford søndag. 1,85 på hardtsatsende Salford er greit i en dobbel.

Vår dobbel blir Tottenham + Salford. Det belønnes med 3,00 i odds. Spillestopp er klokken 1425, og innsatsen blir 100 kroner.

Her er vårt singeltips søndag 1. januar:

Watford – Tottenham 4,95 – 3,40 – 1,62 B

Bradford Park Avenue – Salford City 3,05 – 3,25 – 1,85 B

Total odds: 3,00