SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Skal Newcastle sprekke?

Britain Football Soccer - Hull City v Newcastle United - EFL Cup Quarter Final - The Kingston Communications Stadium - 29/11/16 Newcastle United manager Rafael Benitez with Jonjo Shelvey at the end of the match  Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Britain Football Soccer - Hull City v Newcastle United - EFL Cup Quarter Final - The Kingston Communications Stadium - 29/11/16 Newcastle United manager Rafael Benitez with Jonjo Shelvey at the end of the match Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Ikke like stødig for Rafa Benitez.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

SøndagsbongenRafael Benitez var lenge «Gud» i Newcastle, men i det siste har det kommet noen tap oppe i nord. Jeg tror vel egentlig ikke på en sprekk, men jeg ser likevel all mulig grunn til å begynne å gardere «Skjærene». For de er – med alt trykket på klubben – tradisjonelt ikke til å stole på. Og siden lykken bare er nødt til å snu for uheldige og hardt prøvede Blackburn en dag, kjører jeg HB i kamp 6 på søndagsbongen, som denne uken er en mandagsbong.

Jeg er sikker på at Liverpool borte mot Sunderland, og stoler også fullt ut på at Manchester City tar seg av bortesvake Burnley.

Sjekk tabeller og fakta fra England her

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er mandag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. West Ham - Manchester United  (U)B

Grunnet juleferie-avvikling, er dette tipset laget før kampene i helgen. Uansett; West Ham viser klare tegn til bedring. Denne blir selvsagt vrien, men jeg vil likevel ikke avskrive dem. For West Ham har mange potensielle målscorere, så jeg garderer.

2. Sunderland - Liverpool  B

Sunderland sto med fire seire og fire tap på de åtte siste etter at runden 2. juledag var over. De er forsatt under streken, og jeg tviler på at de klarer å stå imot Liverpools offensive arsenal. For der er Lallana fortsatt stor, Firmino er i form, og Sturridge på vei tilbake.

3. Manchester City - Burnley  H

Plankekjøring her. Ikke bare fordi Manchester Citys eiere kunne kjøpt hele Burnley uten på merke det på kontoen, men minst like mye fordi Burnley er så svake borte. Der virker de uten selvtillit, og da er Etihad en vanskelig plass å spille...

4. Everton - Southampton  H

Etter noen beksvarte uker inn mot jul, har det lysnet for Everton, med seier over Leicester og Arsenal i det siste. Lukaku viste igjen muskler da han brøytet inn 2-0-målet mot Leicester sist, og relativt bortesvake Southampton skal få slite her.

5. West Bromwich - Hull  H(U)

West Bromwich har hatt en liten nedtur i desember, men hjemme mot bunnlaget Hull er det selvsagt gode muligheter. Men vær obs, for Hull har spilt en del bra fotball tross mager poengfangst i det siste. Jeg tar med en U her.

6. Blackburn - Newcastle  (H)B

Det vil seg virkelig ikke for Blackburn denne sesongen. Inn i julen hadde de tre strake tap, og 2. juledag røk de igjen. Tre ettmålstap, og ett med to... Alt tilsier et nytt tap her, men Newcastle tapte på Boxing Day. Og i min bok er de ett av de lagene du aldri kan stole på.

7. Fulham - Brighton B

Fulham og Stefan Johansen klatrer mot playoff. «The Cottagers» har bare ett tap på de åtte siste, men skal selvsagt få kjørt seg her. Brighton har vært nær opprykk i flere år, og ser enda sterkere ut nå. Ikke minst fordi de har en fortsatt målkåt Glenn Murray i front.

8. Bristol City - Reading  B

Bristol City har fått den nedturen mange har ventet på. Syv tap på de åtte siste har sendt «The Robins» mot nedrykksstriden, og her kan det ryke igjen. Reading flyr høyt, og selv om jeg ikke tror oppturen ender i opprykk, skal de slå et formsvakt hjemmelag her.

9. Wigan - Huddersfield  B

Wigan har fem strake tap, og kan meget vel gå ned igjen etter opprykket i vår. De skal få store problemer med å få med seg noe her også, for Huddersfield er tilbake i samme form som brakte dem til toppen av Championship-tabellen i sesongstarten.

10. Leeds - Rotherham  H(U)

Leeds har vunnet åtte av de ti siste. En etterlengtet og fortjent opptur for en klubb og en fanskare som har fått ukentlige snuteslag i årevis nå. Rotherham er sist, men har vunnet to av de fire siste. De har kun ett poeng borte denne sesongen, men Leeds er Leeds...

11. Sheffield Wed - Wolverhampton  H(UB)

Dette er uten tvil de to lagene som har gruslagt flest tilløp til penger fra Hamar for meg opp gjennom. Komplett upålitelige begge to! Wednesday har vunnet fem av de seks siste, Wolves er også i form – jeg er glad jeg har en hel!

12. Norwich - Derby  (U)B

Hva er det som skjer i Norwich?! Ett av Championships beste mannskap driver bare og diller på kryss og tvers av banen, og slipper inn mål på gøy. Sånt blir det ikke opprykk av. Nå kommer et av divisjonens store formlag på besøk, og det kan fort ryke igjen.