SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Palace venter på ny trener-effekten

Crystal Palace og Christian Benteke  trenger en seier.

Crystal Palace og Christian Benteke trenger en seier. Foto:

Av

Trøbbel i Palace også.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

LørdagsbongenSam Allardyce har gått på et par solide smeller i høst. Hans tvilsomme forretningsmoral kostet ham landslagsjobben etter bare én kamp, og foreløpig går det trått i Crystal Palace også. Hvis du leter etter en bombe på ukens lørdagsbong, så kryss for Bolton mot Palace!

Sjekk tabellene i England her

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Preston - Arsenal  B

FA-cup på balløyen i helgen, og dermed en del klare favoritter. B-en må jo med her, men selv om Arsenal vant denne pokalen både i 2014 og -15, er ikke Preston til å kimse av. De har 6-6-3 på sine 15 siste i Championship. De med mye penger kan godt gardere!

2. Everton - Leicester  H(B)

Everton har bak seg en flott jul, med syv poeng på tre kamper. Leicester kan også notere seg for en liten opptur, med fire poeng på de to siste. Her er Jamie Vardy også tilbake, og det er jo i serien «revene» har slitt. I Mesterligaen har de imponert, og cup er cup!

3. Sunderland - Burnley  H

Sunderland fikk med seg et viktig poeng mot Liverpool mandag. Her kan de få ny påfyll av selvtillit, for Burnley er helt oppsiktsvekkende dårlige borte. I serien står de med 0-1-8 og 3-20 i målforskjell på fremmed gress!

4. Hull - Swansea  H

I det siste har Hull vist stadige glimt av god fotball, men som de fleste bunnlag har de ikke marginene med seg. Uheldige som mistet seieren på tampen mot Everton lille nyttårsaften. Swansea har fire strake tap bak seg, med målforskjell 2-13. Jeg tar en sjans!

5. West Bromwich - Derby  H(UB)

Interessant kamp! West Bromwich er oppe på en imponerende 8.-plass i Premier League, mens Derby var det store formlaget i Championship inn mot jul. Høytiden har vært ruskete for «The Rams», men på sitt beste tror jeg de kan slå West Brom.

6. Norwich - Southampton  (H)B

Har Norwich snudd trenden? Trenden var å slippe inn latterlig enkle mål, men de to siste har gitt 3-0-seier og 0-0. Southampton kommer til denne kampen med tre tap bak seg i Premier League. Det kan slå begge veier, dette kan være et befriende avbrekk.

7. Stoke - Wolverhampton  H(U)

Stoke gikk til denne sesongen med det som virket som et ytterligere forsterket mannskap. Mange trodde tre strake 9.-plasser skulle bli til noe enda bedre. I stedet har de rotet, forsvaret er slett ikke bra. Wolves har hatt litt uflaks i det siste.

8. Millwall - Bournemouth  B

Millwall var på playoff i fjor, men klarte ikke å komme seg opp igjen i Championship. Nå er de like oppunder playoff i League One etter en god periode. Men det er uansett et eliteserielag som kommer på besøk, og Bournemouth hadde Arsenal i kne på tirsdag!

9. Bolton - Crystal Palace  (H)B

Bolton er på 2.-plass og direkte opprykk i League One. Formen er ypperlig med 11-1-2 på de 14 siste. Kan de ryste Palace? Ja, det tror jeg faktisk. Big Sam Alladryce har ikke fått skikk på sitt nye lag, Palace har tapt 10 av de 13 siste i ligaen!

10. Birmingham - Newcastle  B

Bimingham-eier Paul Suen Cho Hung og hans selskap Trillion Trophy Asia valgte å gi populære Gary Rowett sparken, og erstatte ham med Gianfranco Zola. Det har gitt ett poeng på fire kamper... Fansen er rasende, og «Blues» ryker nok ut av cupen også.

11. Queens Park Rangers - Blackburn  (U)B

To svake Championship-lag her. QPR gmilter til innimellom, og har to seire nå, etter en elendig periode. Men seieren mot Wolves var etter sigende et ran. Blackburn har slått Newcastle og spilt uavgjort mot Huddersfield i de to siste. Sterkt av et hardt prøvet lag!

12. Brighton - Milton Keynes  H

Skal Brighton endelig klare opprykk i år? De har snublet på målstreken flere ganger de siste årene. Dette er fortsatt cup, men Brighton skal uansett være mye sterkere enn Milton Keynes. Røkke og Gjelstens gamle prosjekt er under midten i League One.