SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oppturen fortsetter for Celta Vigo

Celta Vigo's Iago Aspas (L) celebrates his goal against Barcelona with his team mate Nolito Agudo during their Spanish first division soccer match at Balaidos stadium in Vigo, Spain September 23, 2015. REUTERS/Miguel Vidal

Celta Vigo's Iago Aspas (L) celebrates his goal against Barcelona with his team mate Nolito Agudo during their Spanish first division soccer match at Balaidos stadium in Vigo, Spain September 23, 2015. REUTERS/Miguel Vidal Foto:

Av

Her er søndagens dobbelttips!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsNok en gang denen uken traff vi på råtipset vårt- Lørdag vantSevilla til flotte 2,80 i odds. Detr holdt likevel ikke til plusstall for oddstipsene siden vi trynet både på singeltipset på Bournemouth og dobbelttipset hvor Stoke sviktet på hjemmebane.

Det er full serierunde både i italiensk Serie A og i fransk Ligue 1 på søndagens oddsprogram. I tillegg er det kamper fra den engelske FA-cupen.

Søndagskupongen: Glemmesak for Villa!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Celta Vigo - Malaga H

Spansk, La Liga. Celta Vigo har to veier inn i Mesterligaen neste sesong, men det virker som det blir vanskelig å kile seg inn blant de fire beste lagene i La Liga.

De ligger nede på en skuffende 13.-plass med 21 poeng, og de har ti poeng opp til Atletico Madrid på fjerdeplass som har én kamp mer spilt.

Den dårlige tabellplasseringen gjør at Europaligaen blir ekstra viktig for dem de neste ukene og månedene. Om man ser hvor bra de spanske lagene har gjort det i denne turneringen tidligere, så burde de ha gode muligheter til å komme langt i Europaligaen.

De har omtrent like mange poeng opp til fjerdeplassen som de har ned til lagene under nedrykksstreken. Jeg blir overrasket om de skulle falle nedover på tabellen, men de må bruke resten av sesongen til å rette opp hjemmestatistikken. På de åtte første hjemmekampen har de fem seire og tre tap.

Det er likevel i Copa del Rey, den spanske cupen, de har størst mulighet til å hente hjem en pokal denne sesongen. 4-1-seieren mot Valencia på bortebane i midtuken var imponerende.

Celta viser glitrende form. De har vunnet fem av de siste åtte kampene. På hjemmebane har de vunnet fire av de siste seks, men de tapte 0-3 mot Sevilla i den forrige hjemmekampen.

Den viktige forsvarsspilleren Roncaglia er suspendert. Orellana er usikker, men den chilenske spilleren har trent med laget denne uken og det er mulig han får litt spilletid mot Malaga. 

Sannsynlig Celta Vigo-lag (4-3-3): Blanco; Jonny, Fontas, Cabral, Mallo; Hernandez, Wass, Radoja; Bongonda, Aspas, Guidetti.

Den tiden da Malaga hentet store stjerner og spilte i Mesterligaen er over. De er ikke et av de beste lagene i La Liga, men de klarer seg såpass godt at de ikke trenger å tenke på nedrykk.

Malaga har vært svake defensivt denne sesongen. De har sluppet inn 26 mål, og det er mest av lagene på øvre halvdel av tabellen.

Noe av forklaringen finner man på skadelisten. Krumtappen i forsvaret, Weligton, er skadet. Villanueva eller Llorente som erstatter ham er unge og urutinerte.

Etter cupnederlaget mot Cordoba (3-4), gikk trener Juande Ramos av, og nå er det Marcelo Romero som leder laget. Han var assistenttrener. Malaga har hentet inn Penaranda fra Watford på lån, og det er spennende om han kan styrke dem offensivt på kort sikt.

Malaga starting lineup (4-2-3-1 formation): Boyko; Ricca, Villanueva, Torres, Llorente; Juan Carlos, Juanpi; Fornals, Rosales, Camacho; Sandro.

Celta vinner denne, tror jeg. 1,75 er greit i en dobbel.

Lyon - Montpellier H

Fransk cup, 32-delsfinale. Lyon har endelig våknet. De står med fire seire på rad i ligaen, men formen kom antakeligvis litt for sent til at de kan kjempe om seriegullet.

De ligger på fjerdeplass i ligaen, ti poeng bak serieleder Nice.

Cupen kan derfor være en fin mulighet til å skaffe en pokal denne sesongen for storklubben. Trener Bruno Genesio har uttalt at de satser på cupen. I fjor sluttet cupeventyret i åttendedelsfinalen mot PSG som ble cupmester.

Lyon har tapt tre av ni hjemmekamper, men stjerneangriperen Alexandre Lacazette har virkelig funnet formen nå, laget virket meget sterkt og de tar cupen på alvor. Det gjør at jeg mener dette skal være en hjemmeseer.

I falle fall om man tar i betraktning at Montpellier svinger voldsomt i prestasjonene. I løpet av desember klarte de å slå PSG 3-0, men de tapte også to ganger mot bunnlaget Nantes.

Lyon mangler Ghezzal som spiller i Afrikamesterskapet, men stiller trolig et meget sterkt lag likevel.

Lyon har scoret ti mål på de fem siste kampene, og det inkluderer en sterk borteseier mot Monaco (3-1), hvor de ødela Monacos rekke av ubeseirende kamper på hjemmebane. Lyon skal være best. 1,50 i odds er for lite til å brukes som singel, men jeg benytter den i en fin dobbel.

Søndagens dobbelttips er Celta + Lyon. Denne kombinasjonen belønnes med 2,63 i odds. Innsatsen blir 250 kroner og spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt dobbelttips søndag 8. januar:

Celta Vigo - Malaga 1,75 - 3,25 - 3,90 H

Lyon - Montpellier 1,50 - 3,60 - 5,05 H

Total odds: 2,63