SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nesten uslåelig på hjemmebane

Football Soccer Britain - Arsenal v Reading - EFL Cup Fourth Round - Emirates Stadium - 25/10/16
Reading's Garath McCleary in action
Reuters / Dylan Martinez
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Football Soccer Britain - Arsenal v Reading - EFL Cup Fourth Round - Emirates Stadium - 25/10/16 Reading's Garath McCleary in action Reuters / Dylan Martinez Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

2,65 i odds på Reading er spennende.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsDa Leeds gikk opp i ledelsen mot Aston Villa, så det lyst ut for torsdagens tips, men kampen endte 1-1. Dermed ble dessverre ingen premie på torsdagens tips.

Vi har en vidunderlig tippelørdag i vente. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two. Fredagens oddsprogram er vorspielet, og ofte er det vorspielet bedre enn selve festen.

På fredaghens oddsprogram er det er rekker kamper fra engelsk fotball, men høydepunket er utvilsomt Premier League-oppgjøret mellom Hull og Everton. Det er også full serierunde i Serie B i Italia, i tillegg er det diverse hockeykamper fra hele Europa.

Midtukekupongen: Vi stoler på Everton

Lørdagskupongen: Bare nesten for Liverpool

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto

Reading - Fulham H

Engelsk, Mesterskapserie. Etter å vunnet mot Blackburn og Norwich i de to siste kampene, har Reading for alvor blitt en opprykkskandidat. De er et av de sterkeste lagene i playoffsonen.

Japp Stams menn har imponert denne sesongen. Etter seieren mot Norwich på Boxing day ligger the Royals på en flott tredjeplass på tabellen med 43 poeng. Opp til Newcastle United på direkte opprykk skiller det seks poeng, men bak på tabellen følger flere sterke lag.

Hjemme på Madejski Stadium har Reading vært vanskelig å hanskes i årets sesong. De har 8-3-1 så langt denne sesongen, hvor det ene tapet kom mot Aston Villa. Samtlige fem siste hjemmekamper har endt med seier. Det burde være et alvorlig varsku for Fulham.

Vertene vil antakeligvis spille i en 4-2-3-1-formasjon med Kermorgant som spiss, og McCleary, Swift og Beerens som offensive midtbanespillere. Midtbanespiller Stephen Quinn og angriper Deniss Rakels er begge skadet. Det skal ikke ha så mye å si. Begge har fått lite spilletid så langt. Midtstopperen Jordan Obita er usikker, men jeg venter at han kommer til å spille.

Fulham er også i flytsonen. De har nå fem kamper på rad uten tap, tre seire og to uavgjorte. I forrige serierunde vant de 2-0 på bortebane mot Ipswich.

Det betyr at bare én av de ni siste kampene har endt med tap. Slavisa Jokanovic har virkelig fått skikk på London-klubben , men med sine 36 poeng har de et stykke opp til fredagens motstander. De begynner imidlertid å nærmere seg playoffsonen. Det er kun fire poeng opp til  Sheffield Wednesday som innehar den siste playoffplassen før helgens serierunde.

På bortebane har Fulham sterke 5-4-2 denne sesongen, noe som gjør de til ligaens tredje beste bortelag.

Gjestene spiller i samme formasjon som hjemmelaget, 4-2-3-1. De starter antakeligvis med Martin på topp, mens Ayite, Aluko og Cairney ligger bak ham som offensive midtbanespillere. Midtstopperen Tomas Kalas er ute med skade.

Historien taler for en målrik kamp på Madejski Stadium. Det er scoret mer enn 2,5 mål i de siste syv kampene mellom Reading og Fulham.

Dette blir ingen lett kamp for Reading. Begge lagene viser flott form, men Reading har vært nesten uslåelige på hjemmebane denne sesongen. Nettopp hjemmebanefordelen kan bli avgjørende i denne kampen, tror jeg. Fulham har til tider vært litt slurvete bakover, og det kan Reading komme til å utnytte.

Dette er egentlig en helt åpen kamp, men jeg lar meg friste av 2,65 i odds på et godt hjemmelag. Det er en viss U-fare her, siden det er to formlag som barker sammen, men jeg stoler på Japp Stams menn. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips fredag 30. desember:

Reading FC - Fulham 2,65 - 3,10 - 2,30 H

Total odds: 2,65