SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nantes bør avansere i cupen

Marseille's forward Florian Thauvin, left, challenges for the ball with Nantes' forward Lucas Lima, during the League One soccer match between Marseille and Nantes, in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris)

Marseille's forward Florian Thauvin, left, challenges for the ball with Nantes' forward Lucas Lima, during the League One soccer match between Marseille and Nantes, in Marseille, southern France, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris) Foto:

Av

Nantes ordner hjemmeseier

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsSingeltipset vårt på Leeds gikk inn tyil 1,85 i odds (250 kroner i innsats), men dobbelttipset gikk dessverre i vasken.

Det er cupkamper som preger oddsprogrammet denne tirsdagen. Det er blant annet ligacup fra England, Coupe de la Ligue i Frankrike og Coppa Italia i Italia. Semifinalen i ligacupen mellom Manchester United og Hull i dagens definitive høydepunkt, men oddsen på Manchester United er såpass lav at vi holder oss unna. Det er større muligheter til å tjene penger på andre objekter, slik vi ser det.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nantes - Nancy H

Fransk, Ligacup kvartfinale. Etter julepausen ligger Nantes på 17.-plass på tabellen, ett poeng foran Caen som ligger under nedrykksstreken.

Men: Nantes viste fremgang før nyttår. De vant de to siste kampene før jul, og kom seg ut av nedrykkssonen. De slo Angers 2-0 på bortebane, og i den siste kampen før julepausen vant de 1-0 mot Montpellier foran egne fans på Stade de la Beaujoire.

De startet også 2017 med en seier. De vant 2-1 på bortebane mot amatørlaget Blois i Coupe de France. Begge målene ble scoret av Stepinski.

Tirsdag kveld spiller de kvartfinale i Coupe de la Ligue mot Nancy. Det er antakeligvis den eneste muligheten til å kvalifisere seg for spill i Europaligaen neste sesong.

Alt tyder på at Nantes kommer til å stille med sitt beste mannskap. Den defensive midtbanespilleren Valentin Rongier er ute med skade, og det kan hende at det kommer noen andre endringer på på laget.

Nancy på sin side har vist fin form en stund. De har bare ett tap på de syv siste kampene, og de er ubeseiret i de tre siste ligakampene før nyttår. De slo Angers hjemme tidlig i desember, og deretter spilte de uavgjort både mot Toulouse og St. Etienne på bortebane i de to siste kampene. I rettferdighetens navn skal det sies at St. Etienne var mye bedre enn Nancy, og de hadde fortjent mer enn ett poeng.

Nancy har klatret opp til 13.-plass på tabellen, to poeng foran Nantes. De har vært svake på bortebane denne sesongen. Bare én av ti bortekamper er vunnet. Statistikken viser 1-5-4 på fremmed gress. Det mest bekymringsfulle i så måte er at de bare har scoret fire mål på bortebane.

I likhet med Nantes tok også Nancy seg videre i Coupe de France. De slo amatørlaget Besancon FC 3-0. Til tirsdagens kamp mangler stopperen Modou Diagne som er skadet.

Nantes har bare tapt én av de siste syv hjemmekampene mot Nancy. Målforskjellen viser 12-3. Jeg er overbevist om at Nantes bruker denne muligheten til å spille på seg litt mer selvtillit. Jeg tror på en knapp seier. 2,10 i odds er ok, og vi satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt singeltips tirsdag 10. januar:

Nantes - Nancy 2,10 - 2,75 - 3,40 H

Total odds: 2,10