SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mandagsdobbel til lekker odds

Hamburg's Lewis Holtby reacts after the Bundesliga soccer match between Hamburger SV and 1. FC'Cologne in Hamburg, Germany,  Saturday, April 1, 2017.  (Christian Charisius/dpa via AP)

Hamburg's Lewis Holtby reacts after the Bundesliga soccer match between Hamburger SV and 1. FC'Cologne in Hamburg, Germany, Saturday, April 1, 2017. (Christian Charisius/dpa via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på en mandagsdobbel til over tre ganger pengene.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Championship: Steve Bruce går på sitt første tap med onsdagslaget

Oddsdobbel: Motgangen fortsetter for eks-Brann-keeperen og Lubin

V4 Ålborg: Dansk lunsj med potensial

V65 Leangen: Internasjonal V65 på Leangen

Det definitive høydepunktet på mandagens langoddsprogram er byderbyet i Championship mellom Sheffield United og Sheffield Wednesday. I tillegg spilles det interessante kamper i den danske Superligaen, i spansk La Liga og i tysk 2. Bundesliga. Natt til tirsdag spilles det tre kamper i den argentinske Superligaen og to kamper fra NHL.

Hamburger SV – Greuther Fürth 1,42 – 3,65 – 5,75 H (spilestopp kl. 2025)

Klikk her for å levere dette spillet

Etter tre tap på de seks siste kampene er Hamburger SV under press. De trenger tre poeng i mandagens kamp for å holde følge med FC Köln som topper tabellen.

Hamburger SV ligger på tredjeplass i 2. Bundesliga før mandagens kamp, men det er kun målforskjellen som skiller dem fra Union Berlin på annenplassen.

Sist heg tapte de overraskende 1–2 mot Jahn Regensburg, men nå har de hatt en he uke til å forberede seg til kampen mot Greuther Fürth som igger på nedre havde av tabellen.

Hamburger SV har slitt på bortebane de siste ukene. Laget har bare tatt ett poeng på de fire siste kampene på fremmed gress. På hjemmebane har det gått bedre. De har vunnet de tre siste hjemmekampene sine, og er ubeseiret i de seks siste foran egne fans.

De har også holdt nullen i fem av de siste syv hjemmekampene. Det er en sterk statistikk.

De har en brukbar statistikk mot mandagens motstander. Vertene er ubeseiret i de siste seks kampene mot Greuther Fürth, men de har bare vunnet to. Det omvendte møtet endte 0–0 i høst.

Gjestene ligger på nedre halvdel av tabellen, men de har vist bra takter i det siste. De slo bunnlaget Duisburg og har spit uavgjort mot Holstein Kiel og Heidenheim.

Greuther Fürth er best på hjemmebane. På bortebane står de uten seier i de syv siste kampene, hvorav fire er tapt. Ikke bare er de svake på bortebane, men målene renner også inn. De har sluppet inn to må eller mer i syv av de åtte siste bortekampene.

Selv om de har vist fremgang i de siste kampene, så tror jeg de taper mandagens kamp mot Hamburger SV. Vertene rykket ned fra Bundesliga før denne sesongen, og de har ambisjoner om å gå rett opp igjen. Skal de klare det, så bør de vinne kamper som denne.

Hamburger SV har også en god statistikk på hjemmebane de siste månedene, mens gjestene har vært elendige på bortebane Det går ikke an å satse på noe annet enn H i denne matchen. Oddsen er 1,42. Det er selvsagt altfor lavt til å brukes som singelspil, men vi bruker den i en dobbel.

Zaglebie Lubin – Lechia Gdansk S 2,50 3,00 2,40 (spillestopp kl. 1755)

Den polske toppserien deles etter 30 serierunder. Zaglebie Lubin ligger på nedre havdel av tabellen etter 23 spilte kamper, men de har kun seks poeng opp til Korona Kielce.

Den tidligere Brann-keeperen Piotr Leciejewski er benkevarmer i Lubin. Leciejewski har kun fått ett innhopp på 20 minutter denne sesongen, og i løpet av de 20 minuttene slapp han inn to mål og ubin tapte 1–2 mot Cracovia Kraków.

Den tidligere Sogndal- og Brann-keeperen har sittet på benken i 16 kamper denne sesongen.

Lubin viser elendig form på hjemmebane. De har kun vunnet én av de siste syv hjemmekampene sine. Seieren kom i forrige serierunde mot Miedz Legnica som igger bak dem på tabellen. I den kampen var ikke Piotr Leciejewski en gang med i troppen.

Nå venter en tøff oppgave mot serieleder Lechia Gdansk. Gjestene er ubeseiret i de seks siste kampene mot andagens motstander. Fasiten viser tre seire og tre uavgjorte.

Serielederen liker seg tydigvis også i Lubin De har nemlig kun tapt én av de siste syv kampene der, hvorav fem er vunnet.

Lechia Gdansk ligger fire poeng foran Legia før mandagens kamp, men de kan øke avstanden til syv poeng med seier. echia er ubeseiret i de fem siste bortekampene. De står med tre uavgjorte og to seire. Jeg tror de har gode muligheter til å ta tre poeng mot Piotr Leciejewski & Co. Lubin har vært svake på hjemmebane. Oddsen på borteseier er finfine 2,40 Denne brukes i en spennende dobbel.

Klikk her for å levere dette spillet