SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klopp vil tilbake til Wembley!

Liverpool manager Jurgen Klopp gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Stoke City, at Anfield, in Liverpool, England, Tuesday Dec. 27, 2016. (Martin Rickett/PA via AP)

Liverpool manager Jurgen Klopp gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Stoke City, at Anfield, in Liverpool, England, Tuesday Dec. 27, 2016. (Martin Rickett/PA via AP) Foto:

Av

Liverpool jakter sin andre ligacupfinale på rad.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsDet er cupkampene som fortsatt dominerer oddsprogrammet onsdag. Flere storklubber er i aksjon. I Spania spiller Barcelona mot Athletic Bilbao i Copa del Rey, Juventus møter Atalanta i Coppa Italia og i den engelske ligacupen spiller Liverpool på bortebane mot Southampton.

Midtukekupongen: Real Madrid tåler et tap

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Southampton - Liverpool B

Engelsk, ligacup semifinale. Første kamp. Den andre kampen spilles på Anfield 25. januar. Liverpool jakter sin andre ligacupfinalepå rad. Siste hinder på veien mot Wembley er Claude Puels Southampton.

Sist sesong tapte de ligacupfinalen mot Manchester City etter straffespark-konkurranse. Denne sesongen vil Liverpool sannsynligvis møte Manchester United om de skulle klare å ta seg til finalen. Manchester United slo Hull City 2-0 i den første kampen på Old Trafford tirsdag.

Saints viser elendig form. De har tapt de tre siste Premier League-kampene, og i helgen klarte de bare 1-1 mot Norwich fra Mesterskapserien.

Liverpool på sin side opplever også en liten formdupp. De har ennå til gode å vinne i 2017. De spilte uavgjort mot Sunderland i den første Premier League-kampen i 2007, og i helgen skuffet Merseyside-klubben med å spille 0-0 hjemme mot League Two-laget Plymouth Argyle.

Til denne kampen kan Liverpool-manager Jurgen Klopp få forsterkninger. På pressekonferansen før ligacupsemifinalen avslørte han at Philippe Coutinho kan bli med i troppen som drar til den engelske sørkysten. Brasilianeren har vært ute med skade siden slutten av november. Også James Milner kan bli spilleklar til machen mot Southampton. Loris Karius vil ifølge Liverpool Echo starte i mål hos rødtrøyene.

Sannsynlig Liverpool-lag: Karius; Clyne, Lovren, Klavan, Milner; Can, Lallana, Wijnaldum; Firmino, Sturridge, Origi.

Southampton-manageren må klare seg uten Jose Fonte som har uttrykt at han vil bort fra klubben.

Southamton stiller trolig med denne startelleveren: Forster; Cedric, Yoshida, Van Dijk, Bertrand; Clasie, Romeu, Ward-Prowse; Tadic, Rodriguez, Redmond.

Detr kan bli en drømmefinale på Wembley 26. februar om tungvekterne Liverpool og Manchester United møtes i finalen, og jeg tror sjansen for at de to lagene møtes er stor.

Men: Southampton er ingen lett motstander for Liverpool, la det være sagt. Selv om formen i Premier League er i dårlig, så har de vist fantastisk form i ligacupen hvor de har slått ut Premier Leauge-klubbene Crystal Palace og Sunderland på hjemmebane og de imponerte med å ekspedere Arsenal ut av ligacupen borte på Emirates. Det er en sterk prestasjon.

Da Southampton møtte Liverpool i ligaen i november spilte de 0-0 mot Klopps menn, men disse lagene møttes også i ligacupen sist sesong. Den kampen ble også spilt på St. Mary's og endte med 6-1-seier til Liverpool.

Liverpool har lekt seg offensivt denne sesongen. De har scoret 48 mål i ligaen så langt denne sesongen. Det er mer enn noe annet lag i Premier League, men da lagene spilte uavgjort i november stilte Klopp med sine antatt beste angrepsspillere. Roberto Firmino, Coutinho og Sadio Mane startet offensivt.

Coutinho starter neppe onsdagens kamp siden han har vært skadet i halvannen måned, og Sadio Mane lader opp til Afrikamesterskapet med Senegals landslag. Liverpool lider likevel ingen nød offensivt. De har Origi og Sturridge som kan skremme vettet av et hvilket som helst forsvar.

Problemet til Liverpool er defensivt. De vil merke at Joel Matip er ute. Han har allerede rukket å bli en viktig spiller hos the Reds. Jeg er klar over at det er en viss fare for at denne matchen kan ende uavgjort, men må stole på magefølelsen. Den sier Liverpool-seier.

2,20 i odds på Klopps menn er tilstrekkelig til at jeg bruker det som et singeltips. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 11. januar:

Southampton - Liverpool 2,95 - 3,15 - 2,20 B

Total odds: 2,20