SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan denne gjengen stoppe Chelsea?

Tottenham-spillerne er i kjempeform. De har vunnet de fire siste kampene.

Tottenham-spillerne er i kjempeform. De har vunnet de fire siste kampene. Foto:

Av

Chelsea har kun vunnet én av de siste 10 bortekampene mot Spurs.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsFor andre dag på rad gikk råtipset vårt inn. Celta Vigo innfridde til flotte 2,75 i odds (100 kroner i innsats), men det gikk dessverre ikke like bra med de to andre tipsene. I dobbelttipset med Arsenal og Columbus var det bare Columbus som leverte, mens Crystal Palace sviktet oss mot Swnsea.

Vi spilte for 600 kroner og vant 275 kroner. Dermed ble det et underskudd på 325 kroner  tirsdag.

Onsdagens oddsprogram inneholder ikke like mange spennende spillobjekter, men det definitive høydepunktet er London-derbyet mellom Tottenham og Chelsea. I tillegg er det spansk cupfotball og gresk Super League på menyen. Det er også ishockey fra norsk 1. divisjon og Allsvenskan. Natt til torsdag er det seks interessante kamper fra NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Tottenham - Chelsea U

Engelsk, Premier League. De første to ukene i desember var traurige for Tottenham. De røk ut av Mesterligaen, og de tapte på bortebane mot Manchester United i Premier League.

Etter bortetapet mot Manchester United (0-1) 11. desember, har Tottenham vunnet fire kamper på rad. De har scoret 13 mål og bare sluppet inn tre på de fire matchene.

I forrige serierunde imponerte de med å banke Watford hele 4-1 på bortebane. Det virker som Harry Kane har funnet formen for alvor. Det betyr mye for Nord-London-klubben.

Før onsdagens London-derby ligger Tottenham på femteplass med 39 poeng, to poeng bak Arsenal som innehar den viktige fjerdeplassen.

Arsenals rekord med 14 strake seire i Premier League kan bli slått onsdag. The Gunners sin rekord ble satt i 2002, men ikke i samme sesong. Arsenal avsluttet nemlig 2001-2002-sesongen med 13 strake seire og tok Premier League-tittelen. De vant også åpningskampen i 2002-2003-sesongen.

Chelsea har vunnet 13 ligakamper på rad. Gjestene har seiret i seks strake bortematcher i Premier League. Men har bare vunnet én av ti siste tilsvarende møter (1-5-4).

Antonio Contes menn får ingen enkel oppgave på White Hart Lane denne gangen heller. Tottenham er ubeseiret på hjemmebane i ligaen denne sesongen. De første ni hjemmekampene har endt med syv seire og to uavgjorte.

Men: Spurs har kun vunnet én av de siste 15 møtene med Chelsea. Hvis det er et lag som kan påføre Tottenham sesongens første hjemmetap, så er det Chelsea.

Jeg synes Chelsea er bunnsolide bakover, og offensivt kan Conte stole på Eden Hazard og Diego Costa. De har til sammen scoretb 23 mål så langt denne sesongen. Costa er toppscorer i PL med 14 mål på 18 kamper. Pedro er tilbake til denne kampen. Det gjør at Chelsea har enda flere alternativer fremover på banen.

Samtidig er det verdt å merke seg at Chelsea ikke har vunnet på de tre siste på White Hart Lane. Spurs har faktisk bare tapt en av de siste ti hjemmekampene mot London-naboen. Nå er Dele Ali og Harry Kane spilt seg i form, mens Walker og Vertonghen tilbake etter karantener. Erik Lamela er eneste spilleren hos Spurs som er usikker til denne kampen.

Chelsea har bare sluppet inn syv mål på bortebane denne sesongen, og det er færrest av alle lagene i Premier League. Spurs på sin side er det hjemmelaget i ligaen som slipper inn færrest mål. De har kun fem baklengsmål så langt på White Hart Lane. Det ligger med andre ord ikke an til noen målrik aften i Nord-London.

Jeg tror mest på uavgjort. Det gir 3,10 i odds, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt råtips onsdag 4. januar:

Tottenham - Chelsea 2,50 - 3,10 - 2,55 U

Total odds: 3,10