SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan City ødelegge for Liverpool?

Britain Soccer Football - Hull City v Manchester City - Premier League - The Kingston Communications Stadium - 26/12/16 Manchester City's Kelechi Iheanacho celebrates scoring their second goal  Action Images via Reuters / Ed Sykes Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Britain Soccer Football - Hull City v Manchester City - Premier League - The Kingston Communications Stadium - 26/12/16 Manchester City's Kelechi Iheanacho celebrates scoring their second goal Action Images via Reuters / Ed Sykes Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Vi mener City er hakket bedre enn Liverpool.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LørdagsbongenJeg legger hodet på huggestabben, og gjør meg klar for frydefulle meldinger om jeg tar feil – men jeg tror rett og slett Liverpool fortsatt er ett hakk for små for å slå Manchester City på nyttårsaften. For City får en spillesugen Aguero tilbake, de har fått Yaya Toure i form, og selv om det er gøy å se gladfotballen Klopp har fått i stand i Liverpool, har de røde sine svakheter bakover og på keeperplass. Det viste de senest mot Stoke på tirsdag.

Altså UB i kamp 1 på lørdagsbongen. Derimot er det ingen grunn til å gardere kamp 2 og 3, der skal Chelsea og Manchester United vinne lett hjemme.

Tabeller og kampfakta fra England finner du her

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool - Manchester City  (U)B

Begge disse lagene står med tre strake seire nå, og begge vil gjerne utfordre Chelsea. Men City har Yaya Toure tilbake i form. Legg på De Bruyne, Silva – og at Aguero alltid scorer i kampen etter å ha vært ute, og min konklusjon er at de er litt bedre enn Liverpool.

2. Chelsea - Stoke  H

Chelsea bare dundrer videre. Selv på en ganske middels dag slo de Bournemouth 3-0 sist, og etter det Stoke presterte mot Liverpool, er det bare å sette en rein H her. «The Potters» viste tidvis latterlig forsvarsspill, og vil ikke ha en sjanse mot serielederen.

3. Manchester United - Middlesbrough  H

Manchester United hadde full kontroll på Sunderland 2. juledag, spesielt etter pause. Ny hjemmekamp her, og nok et lag som skal slås ganske greit. Middlesbrough røk for Burnley Boxing Day, og skal få det tøft her også. For tøft.

4. Southampton - West Bromwich  H

Southampton gikk på en smell mot Spurs tirsdag, men taper ellers sjelden hjemme på St. Mary's. Nå møter de et annet gjerrig lag, for West Bromwich gir ikke vekk mer enn de må, spesielt ikke borte. Jeg forventer en jevn kamp, men tror hjemmelaget reiser seg etter 1-4-tapet mot Tottenham.

5. Burnley - Sunderland  H

Burnley har en grei sjanse til å overleve i Premier League, selv om de egentlig ikke har kvaliteten i mannskapet til det. Grunnen er en enorm støtte og entusiasme på Turf Moor, der Middlesbrough ble slått 1-0 mandag. Det var den sjette seieren på ti hjemmekamper.

6. Leicester - West Ham  (U)B

Leicester herjer i Europa, men i hjemlig seire går tittelforsvareren fra smell til smell. Sist tapte de 0-2 hjemme for et formsvakt Everton. West Ham er på opptur, og med Vardy fortsatt ute, tror jeg ikke Leicester vinner denne heller.

7. Swansea - Bournemouth  (HU)B

29 innslupne på hans elleve kamper ble for mye for Swansea-ledelsen; tirsdag fikk Bob Bradley sparken. Swansea lekker som en sil, og rykker ned om de ikke snart klarer å tette igjen. Men Bournemouth er ikke noe kjempelag, og Swansea kan fort putte et par her.

8. Preston - Sheffield Wednesday  (H)B

Preston fikk juling av et sterkt Leeds-lag på mandag. Nå kommer nok et bra lag på besøk på Deepdale, for «The Owls» er i likhet med Leeds inne på playoff i Championship. Men begge disse lagene er ustabile, og Preston er bedre enn i starten, så jeg prøver en splitt.

9. Derby - Wigan  H

Derby har åtte seire og en uavgjort på de ni siste. Etter en fæl sesongstart, har Steve McClaren begynt å ta «The Rams» opp der de hører hjemme, altså i opprykkskampen. Wigan er under streken, de har fem strake tap, og får ett til her.

10. Barnsley - Birmingham  H

Begge lag på 34 poeng, men med helt motsatt statistikk på de fem siste. Mens hjemmelaget har 4-0-1, har Birmingham 1-0-4. Det er uro i Birmingham etter at eierne kvittet seg med populære Gary Rowett. Gianfranco Zola har tapt sine to første kamper som sjef.

11. Wolves - Queens Park Rangers  H(B)

To latterlig ustabile lag. Både på styrerom og bane kan alt skje – i begge disse klubbene. I Wolverhampton er halve laget hentet fra Afrika og Portugal, og etter en svak høst har de vist bedring i det siste. I QPR får Ian Halloway ingenting til, de har seks strake tap.

12. Brentford - Norwich  H(U)

Brentford reddet et poeng i siste minutt hjemme mot Cardiff sist. Ikke egnet til å skremme noen, men her kommer stakkars Norwich på besøk, og det kan selvsagt gi tre poeng. For «The Canaries» er i krise, med syv tap på de ti siste. Bare fire lag har sluppet inn mer.