SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hull-nedturen fortsetter

Hull City og Michael Dawson er bunnlaget i Premier League.

Hull City og Michael Dawson er bunnlaget i Premier League. Foto:

Av

Vi går selvsagt for tolv rette på denne hel-engelske midtukekupongen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsNorsk Tipping har holdt igjen midtukekupongen til fredag. Midtukekupong denne uken tar oss med på en rundreise i England. Det er kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two.

For oss som elsker engelsk fotball er dette en av de beste midtukekupongene på lenge.

Bonuspotten er oppe i 2,2 millioner kroner, mens pausepotten ligger på 25 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Hull City – Everton B

Evertons første halvtime i Merseyside-derbyet mot Liverpool var virkelig bra, men de tapte likevel 0–1. De fulgte opp med å slå Leicester 2–0 på bortebane. Hull har en tynn stall og nå er de i tillegg plaget av skader. Det er ikke vits å sløse med garderingene. Solid B!

2. Reading – Fulham H (UB)

Både Reading og Fulham er i bra form. Reading ligger på en flott tredjeplass, seks poeng bak Newcastle som innehar den siste direkte opprykksplassen. Fulham er ubeseiret i de fem siste kampene. De slo Ipswich 2–0 på bortebane på Boxing day. Helgardering!

3. Newcastle – Nottingham Forest H

Newcastle har rotet vekk uvanlig mange poeng på hjemmebane. De tapte 0–1 hjemme mot Wednesday sist. The Magpies må spille de kommende fem kampene uten Jonjo Shelvey som er utestengt. Forest står uten seier i de fire siste kampene, hvorav tre er tapt.

4. Brighton & Hove Albion – Cardiff H (U)

Brighton har 17 kamper uten tap nå. Hjemme står de med 9-2-1 og 25–6 i målforskjell, men Brighton har ikke vunnet på de fem siste forsøkene mot Cardiff, hvorav fire av dem har endt uavgjort. Da lagene møttes i Wales i starten av desember endte kampen 0–0.

5. Ipswich – Bristol City U (B)

To lag som er ute av form. Bristol City har en tøff måned bak seg. De har tapt seks av de syv siste kampene. Den eneste seieren kom mot nettopp Ipswich på hjemmebane. Ipswich mangler flere spillere, og de har kun en seier på de siste fem hjemmekampene.

6. Millwall – Gillingham H

Millwall viser glimrende form. De har vunnet de to siste kampene. Gillingham har mange skader i troppen og kan være svekket i denne kampen. Samtidig har de slitt på The Den. Gillingham har kun vunnet én av de siste syv bortekampene mot Millwall.

7. Port Vale – Chesterfield H (U)

Port Vale er uten seier i de seks siste kampene. Det haster med å komme tilbake på vinnersporet. Chesterfields forsvar vakler på borte. I de to siste bortekampene har de sluppet inn åtte mål. Bortestatistikken er forferdelig. De står med 1-2-9 og 9–25 i målforskjell.

8. MK Dons – Swindon Town H

MK Dons har gått på to knepne tap mot Charlton (0–1) og Gillingham (0-1). De ligger bare tre poeng foran Shrewsbury som er under nedrykksstreken. Må begynne å vinne igjen om de ikke skal havne i nedrykksgjørmen. Swindom har syv kamper uten seier borte.

9. Rochdale – Shrewsbury Town H

Rochdale har klatret på tabellen i løpet av desember. De ligger på fjerdeplass med 39 poeng. Formen er bra. De står med tre seire på rad før møtet med nedrykkstruede Shrewsbury. Gjestene hadde to seire på rad før 1-2-tapet mot Bolton i forrige serierunde.

10. Cheltenham – Wycombe Wanderers B (U)

Wycombe med et imponerende comeback på Boxing day. De lå under mot 1–3 mot Portsmouth, men klarte 3–3 i sluttminuttene. Cheltenham har tapt fem av de seks siste kampene. De får trøbbel mot et Wycombe-lag som kjemper om opprykk denne sesongen.

11. Yeovil Town – Portsmouth B

Portsmouth har falt nedover i divisjonssystemet de siste sesongene, men nå er de på gang igjen. De viser strålende form. De har bare ett tap på de åtte siste. Yeovil har også rast nedover i divisjonene. De ligger midt på tabellen og er uten seier på de tre siste kampene.

12. Hartlepool United – Morecambe U (B)

Hartlepool har underprestert i desember. De har spilt tre kamper. Det har endt med to tap og en uavgjort, men de har ikke klart å score. Carl Magnay og Nathan Thomas savnes fortsatt. Morecambe slo Mansfield 1–0 borte sist. De kan ta en ny borteseier her.