SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Huddersfield sliter mot lag fra Wales

Huddersfield Town og manager David Wagner hater å spille mot lag fra Wales, iallfall om vi skal tro resultatene. (Mike Egerton/PA via AP)

Huddersfield Town og manager David Wagner hater å spille mot lag fra Wales, iallfall om vi skal tro resultatene. (Mike Egerton/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Huddersfield er uten seier i de 13 siste kampene mot lag fra Wales. Lørdag møter de et Cardiff-lag som har vist formidabel form på hjemmebane.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel lørdag: Liverpool spaserer seg ikke til tre poeng

Oddssingel lørdag: Arsenal må være tålmodige

Lørdagskupongen: Chelsea må ta seg sammen

Oddssingel Championship: Managerløse Nottingham Forest går på en smell

Oddssingel håndball-VM: Norge sørger for nytt scoringsshow

Oddssingel håndball-VM: Norge sørger for nytt scoringsshow

Live: Overgangsvinduet januar 2019

V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronningen vinner igjen

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

De engelske kampene dominerer lørdagens langoddsprogram. Premier League er tilbake, og Liverpool, Arsenal og Chelsea er blant lagene som er i aksjon, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. I italiensk Serie A skal serieleder Juventus til Bologna og det er også et par interessante kamper i spansk La Liga. Det er også fullt kjør i håndball-VM, hvor Norge møter Saudi-Arabia.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Cardiff City – Huddersfield Town 2,10 – 3,00 – 3,30 H (spillestopp kl. 1555)

Cardiff var nedrykksfavoritter før sesongen startet, men etter 22 serierunder er de to poeng over nedrykksstreken.

På lørdag møter de et Huddersfield-lag som er i trøbbel. De er under nedrykksstreken, og de har åtte poeng opp til trygg grunn. Med tap mot Cardiff er det antakeligvis bare de mest optimistiske blant the Terries-fansen som tror de vil være overleve i Premier League.

Begge lagene røk ut av FA-cupen sist helg, og begge startet første Premier League-kampen i 2019 med tap. Likevel; Cardiff har vist brukbar form de siste ukene.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

At de tapte mot Spurs på 1. nyttårsdag var ventet, men de har kun tre tap på de seks siste Premier League-kampene, og de har vist skikkelig fightervilje. Særlig hjemme på Cardiff City Stadium. The Bluebirds har nemlig vunnet fire av de siste syv hjemmekampene.

Huddersfield på sin side er virkelig ille ute å kjøre. Tapet i FA-cupen var lagets nie strake tap i alle turneringer, og sist de tok tre poeng var tilbake i november. Det gjør at the Terries ligger sementert i bunn i tabellen med kun ti poeng.

Selv om den siste trepoengeren kom på bortebane, så er bortestatistikken forferdelig. The Terriers står med én seier, to uavgjorte og syv tap på de ti bortekampene i Premier League.

At David Wagner sine menn møter Cardiff gjør ikke situasjonen noe bedre, for Huddersfield sin statistikk mot waliserne er like dårlig som formen. De er uten seier i de ti siste kampene mot Neil Warnock & Co, og de har tapt de siste seks kampene i Cardiff.

Cardiff må trolig klare seg uten Danny Ward som pådro seg en hodeskade sist helg, også Kenneth Zohore er ute med skade. Kadeem Harris er usikker på grunn av en trøblete skulder.

Spissen Rhys Healey kan imidlertid få sjansen i denne kampen etter å ha kommet tilbake fra et låneopphold i MK Dons.

Christopher Schindler er tilbake hos Huddersfield etter å ha vært suspendert. Han er viktig for the Terries. Jason Puncheon, som er kommet på lån fra Crystal Palace, vil sannsynligvis debutere for The Terriers. Tommy Smith, Aaron Mooy, Danny Williams og Abdelhamid Sabiri er alle ute med skader.

Etter at de flyttet inn på Cardiff City Stadium i 2009-2010-sesongen er Huddersfield et av lagene de har vunnet flest ganger mot på hjemmebane. Det er bare mot Bristol City (7) de har vunnet flere ganger enn mot Huddersfield (5).

Huddersfield har problemer mot lagene fra Wales. De er uten seier i de 13 siste kampene mot walisisk motstand i alle turneringer, og de er målløse i de fire siste kampene. Det lover ikke godt før lørdagens bortekamp.

Fire av de fem siste kampene mellom Cardiff og Huddersfield har faktisk endt med seier til waliserne, og vi tror også at de vinner lørdagens match. Oddsen på Cardiff-seier er finfine 2,10.

Klikk her for å levere dette spillet