SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Herlig odds på formsterke Reading

Britain Football Soccer - Reading v AFC Bournemouth - Pre Season Friendly - Madejski Stadium - 29/7/16
Reading manager Jaap Stam
Action Images via Reuters / Matthew Childs
Livepic

Britain Football Soccer - Reading v AFC Bournemouth - Pre Season Friendly - Madejski Stadium - 29/7/16 Reading manager Jaap Stam Action Images via Reuters / Matthew Childs Livepic Foto:

Av

3,20 i odds på formsterke Reading er spennende.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsSpillsenteret fikk en god start på det nye året. Det første oddstipet i 2017 gikk inn med premie. Både Tottenham og Salford innfridde på 1. nyttårsdag. Det ga 3,00 i odds (100 kroner i innsats).

For en herlig tippemandag. Kampene i England kommer tett som hagel rundt jul og nyttår, og mandagens oddsprogram er stappfullt av kamper fra England. Det spilles kamper i Premier League, Mesterskapseriem, League One og League Two.

Mandagskupongen: Skal Newcastle sprekke?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bristol City - Reading FC

Engelsk, Mesterskapserie. Bristol City viser begrederlig form. Desember har vært en marerittmåned for dem. De har bare vunnet én av seks kamper. De slo Ipswich 2-0 på hjemmebane 3. desember, så begynte nedturen.

De har tapt de fem siste kampene sine og har falt ned til 17.-plass på tabellen. Før mandagens kamp har de 27 poeng. De ligger nå bare seks poeng over Blackburn som er under nedrykksstreken.

De har tapt tre av de siste fire hjemmekampene. Nå skal de få kjørt seg mot et formsterkt Reading-lag.

Statistikken viser at Bristol City har hatt problemer mot Reading hjemme på Ashton Gate. De har nemlig bare vunnet én gang på de siste seks hjemmekampene mot London-klubben. Gjestene har også vunnet begge de to siste møtene i Sør-England.

Nå skal det sies at ikke all statistikken er negativ for Bristol City. De har ikke tapt på de 13 første hjemmekampene i et nytt kalenderår. De har ti seire og tre uavgjorte. Men jeg tror de taper mandagens kamp.

Det handler om formen til opprykksjagende Reading, i tillegg har Bristol City flere usikre spillere foran denne kampen.  Den islandske forsvarsspilleren Hordur Magnusson vil sannsynligvis gå glipp av kampen på Ashton Gate. Han pådro seg en strekk da Bristol City tapte 1-2 mot Ipswich i forrige serierunde.

Adam Matthews er antakeligvis også ute, mens Gary O'Neil definitivt mister kampen på grunn av en avrevet muskel.

Midtbanespilleren Korey Smith har slitt med sykdom, men han vil trolig være tilbake til mandagens kamp. Reservekeeper Ivan Lucic derimot er fortsatt ute.

Reading er i kjempeform. De har vunnet åtte av de ti siste kampene sine. Fredagens kamp mot Fulham ble avbrutte etter de første 45 minuttene på grunn av tåke.

Reading ligger på en flott tredjeplass med 43 poeng før mandagens serierunde. De har kun åtte poeng opp til en direkteopprykksplass, men det er tett i kampen om playoffplassene. Det er bare tre poeng som skiller Reading og Derby som ligger på plassen utefor playoffsonen.

London-klubben har ikke råd til å tape poeng i denne kampen, og det vet de.

Jordan Obita kan være tilbake i startelleveren hos Reading mandag. Han var på benken i fredagens kamp mot Fulham, etter å ha vært ute i to kamper på grunn av skade. Kapteinen Paul McShane kan også være tilbake fra start.

Midtbanespilleren Stephen Quinn og spissen Deniss Rakels er ute for the Royals.

Reading er i veldig god form for øyeblikket, i motsetning til vertene. Bristol City har problemer, og jeg satser på bortelaget til herlig odds. 3,20 i odds er verdt 100 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt råtips mandag 2. januar:

Bristol City - Reading FC S 2,00 - 3,10 - 3,20 B

Total odds: 3,20