SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Engelske giganter barker sammen på søndagskupongen

Manchester City's players celebrate after scoring their side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)

Manchester City's players celebrate after scoring their side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er flere land som er i aksjon på dagens kupong, men det er flere toppoppgjør som venter!

DEL

Søndagskupongen (Siste) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel: Manchester United vinner igjen

Søndagskupongen: City mot Arsenal på søndagskupongen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Vi er kommet frem til den første søndagskupongen i februar. Vi skal igjen vandre rundt i Europa. Kupongen starter med to fine oppgjør i Premier League. Deretter tre kamper fra La Liga i Spania, to oppgjør fra den tyske Bundesliga, fire kamper fra Serie A i Italia, før kupongen avsluttes med storoppgjøret i Frankrike mellom Lyon og PSG. En vrien kupong, hvor de store favorittene ( med unntak av Real Madrid) glimrer med sitt fravær. Det lukter fine penger til de som er dyktige og heldige nok i denne spilleomgangen. Innleveringsfristen er 14:55!

OBS: På gårsdagens 432-rekker ble det en fin gevinst. To ellevere og atten tiere ga 3760 kroner i gevinst. 

NB! 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

1. Leicester -  Manchester United
Kupongens åpningskamp kommer fra Midlands og King Power Stadium. Leicester ønsker Manchester United velkommen. Hjemmelaget i midtsjiktet på tabellen, mens United igjen har fått teften av Champions League spill neste sesong. 

Leicester som vel er tidenes mest overraskende vinnere av Premier League ligger i midtsjiktet på tabellen. Det er langt både opp og ned og sesongen vil nok bli litt som en transportetappe frem mot avslutningen i mai. At laget også er ute av FA cupen, gjør ikke saken bedre i så måte. På de siste ti seriekampene står blåtrøyene med 5-2-3. Ikke altfor sterkt dette. Hjemme på King Power har Leicester svake 4-2-5. I siste kamp ble det veldig fine 1-1 mot ligaleder Liverpool på Anfield, mens det nest sist ble tap 3-4 i et severdig oppgjør mot Wolverhampton. På Anfield skal det sies at Leicester hadde litt flaks med tanke på det poenget de fikk, men det er alltid sterkt å ta noe fra serielederne. I det motsatte oppgjøret i serieåpningen i august vant Manchester United 2-1. 

Daniel Amartey er skadet og spiller ikke, ellers ingen problemer. 

Manchester United har virkelig fått sving på sakene og seiershjulet. Ole Gunnar Solskjær har klart å bytte ut krangler og bråk, med smil og samhold. Da har også resultatene kommet. En plass i neste års Champions League virket umulig, men i øyeblikket er det faktisk bare to små poeng opp i så måte. Solskjær sin legendestatus vil nok bolle på seg ytterligere om det målet oppnås. Hjemme på Old Trafford er United alltid gode. Hittil har de røde djevlene 7-4-1 på de første 12. Etter at Solskjær tok over har laget spilt ni kamper og står med 8-1-0. 

Siste kamp endte i sjefen sin første kamp uten seier, da Burnley fikk med seg et poeng etter 2-2 på Old Trafford. United spilte en dårlig kamp de første 60. minuttene. Det var sterkt å komme tilbake sent i kampen, men alt i alt var det en skuffende forestilling på drømmenes teater. Nest sist slo United Brighton 2-1, også det hjemme. I mellom disse to, tok laget en meget overbevisende seier borte mot Arsenal I FA-cupen med 3-1. Sesongen blir meget interessant for United sin del. Spennende innspurt i serien i kampen om Champions League plass, to oppgjør mot PSG i årets Champions League og også en femte runde kamp borte mot Chelsea i FA cupen. 

Paul Pogba er usikker til dette oppgjøret, men rapportene går ut på at han trolig spiller i dag. 

United avga poeng for første gang under ledelse av Solskjær sist mot Burnley. Vi tror laget pensler inn på vinnersporet igjen på King Power. 

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Manchester City - Arsenal
I kamp to får vi en godbit fra Etihad Stadium i Manchester. Arsenal tar turen opp fra London til møtet med Manchester City. Til tross for fine plasseringer blant topp fem, sliter begge lagene litt i øyeblikket. 

Manchester City startet sesongen forrykende. Til tross for at laget er igjen i så vel ligacup, FA cup og Champions League, har City toget møtt på litt motbakke i ligaen. Laget tapte ikke før i ligakamp nummer 18 mot Chelsea. I øyeblikket står Manchester City med fire tap på de siste ni i Premier League. I midtuken måtte laget reise hjem fra St James Park i Newcastle med et sviende 1-2 tap i bagasjen. I løpet av de siste ni har også Crystal Palace, Leicester og som tidligere nevnt Chelsea slått den store ligafavoritten. City må opp i ringene for å følge Liverpool på toppen av tabellen. Bravo, Mendy og Company er tvilsomme, men City har en meget bred og god tropp, og svekkes ikke av disse fraværende. Hjemme på Etihad har laget imponerende 11-0-1. Lagene møtes i det motsatte oppgjøret i ligaåpningen i august. Da vant Manchester City 2-0 på Emirates i London. 

Arsenal ankommer Manchester og Etihad som nummer fem på tabellen. Managerskiftet etter Arsene Wengers avgang i sommer har vel ikke gitt det utslaget tilhengerne til The Gunners hadde håpet på.
Unai Emery må virkelig få fart på sitt Arsenal, om det ikke skal bli en ny sesong uten Champions League på Emirates. Arsenal er ute av både FA cupen og ligacupen og imponerer ikke. Borte er Unai Emery sitt mannskap middelmådige, med 4-3-4 så langt. Siste kamp i midtuken endte med seier 2-1 hjemme mot svake Cardiff. Holding, Bellerin, Wellbeck og Koscielny er alle skadet og spiller ikke.
To lag som til tross for topp fem sliter litt i øyeblikket. Vi gir dog vertene fra Manchester full tillit. H

3. Real Betis - Atletico Madrid.
Fra Premier League går turen ned til Spania og La Liga. I kamp tre reiser Atletico til Benito Villamarin og møtet med Real Betis. Gjestene på en sterk andre plass på tabellen, mens Betis henger fint med i sjiktet under plassene som gir spill i Europa. 

Real Betis presterer bra igjen. Sist sesong endte på sjette plass og spill i Europa League. I Denne sesongen er man igjen med og kjemper om en plass i en av de to turneringene ute i Europa. Det mangler to små poeng i øyeblikket, og laget har alt å spille for. Betis har 5-3-3 på eget gress, og en forbedring her er nok nøkkelen til å klatre inn blant topp seks. I siste kamp tapte Betis 0-1 borte mot Athletic Bilbao. Nest sist ble det seier 3-2 hjemme over Girona. Betis tapte 0-1 i det motsatte oppgjøret tidligere i sesongen. Ingen rapporterte fravær inn mot denne kampen. 

Atletico Madrid er alltid med i toppen av La Liga. Så også denne gangen. En fin andre plass så langt duger alle dager. Laget er ikke mer enn fem poeng bak ligaleder Barcelona, og har ikke helt gitt opp den kampen. Borte har det blitt mye uavgjort, og laget har 3-6-1 så langt etter 10 spilte. Siste kamp endte med seier 2-0 hjemme mot Getafe. Nest sist, også seier 3-0 borte mot bunnlaget Huesca. Savic og viktige Diego Costa er skadet, men kan begge rekke kampen.
Betis henger bra med. Vi tror dog gjestene stjeler dette. 

4. Eibar - Girona
Ny kamp fra La Liga. Girona tar turen til bortemøtet med Eibar. Begge lag i midtsjiktet på tabellen, uten å være garantert ny kontrakt med La Liga for neste sesong.   

Eibar har hatt en grei sesong så langt. Det er meget jevnt i midtsjiktet av tabellen, og Eibar har fem poeng både til nedrykk, og til en plass i Europa. Med andre ord, alt å spille for. Laget er meget begrenset borte, men har greie 5-4-2 på hjemmebane. Bare Barcelona har scoret mer hjemme enn Eibar. Laget spilte 2-2 borte mor Leganes i siste kamp. Nest sist ble det en pen 3-0 seier hjemme mot Espanyol. Eibar vant 3-2 i det motsatte oppgjøret tidligere i sesongen. Pedro Leon er eneste som er skadet. 

Girona ankommer til denne bortekampen to små poeng bak hjemmelaget. Det vil si tre poeng ned til nedrykk, og laget må opp i tauene for å sikre ny kontrakt med La Liga. 3-4-3 er greit borte, men sammen med bare to seire hjemme blir det samlet noe tynt. Laget var sjanseløse i siste kamp, da det ble 0-2 tap mot serieleder Barcelona. Tap også nest sist da det ble 2-3 borte mot Real Betis. Girona har nå åtte på rad uten seier, og formen er ikke som best. Bernardo soner karantene, mens Roberts, Palacio og Aday er alle skadet. 

Vi heller mot Eibar her, men henger på en gardering for poengdeling. HU

5. Real Madrid - Alaves
Kupongens siste kamp fra La Liga. Alaves reiser til hovedstaden Madrid for møtet med Real Madrid. Et sterkt bortelag på en flott femte plass etter 21 runder. Real i fin form, og inne på en noe skuffende tredje plass på tabellen. 

Real Madrid er i fin form. Etter en svak periode, med blant annet hjemmetap for Real Sociedad har laget nå vunnet tre strake i La Liga. Avstanden opp til Barcelona og til dels Atletico Madrid er større enn man kunne ane før sesongen. Real liker nok også svært dårlig og ikke være best i hovedstaden. Hjemme på Santiago Bernabeu er laget som alltid gode. 7-1-2, og bare fem baklengsmål på de første 10 spilte. Fire tap borte gjør dog at Real Madrid nok ikke lenger har noen mulighet til å utfordre Barcelona i serien. 4-2 seier borte mot Espanyol sist, mens detnest sist ble seier hjemme mot Girona med de samme sifrene. En 1/8 dels finale i Champions League er like rundt hjørnet, og Real må opprettholde den fine formen, for å redde sesongen. Varane og Carvajal soner karantener. Vallejo er skadet. 

Alaves har vært meget gode denne sesongen. Slo Real Madrid 1-0 i det motsatte oppgjøret, og lukter på en Champions League plass. Det er i øyeblikket fire poeng opp i så måte. Laget er dog klart bedre hjemme, enn på fremmed gress.4-1-6 må forbedres om drømmen om spill i den gjeveste av turneringene i Europa skal leve videre utover sesongen. Alaves skuffet stort i siste kamp hvor laget tapte 0-1 hjemme mot Rayo Vallecano. Tap også nest sist med hele 0-4 borte mot Getafe. Kanskje begynner laget og merke belastningen på en noe tynn spillertropp. Rodrigo Ely er skadet, mens Takashi Inui er på landslagsoppdrag.

Alaves henger fint med i år, men møter nok overmakten her. 

6. Augsburg - FSV Mainz 05
Fra La Liga i Spania, bringer kamp seks oss til den tyske Bundesligaen. Mainz tar turen til bortemøtet med Augsburg. Hjemmelaget et fattig poeng fra kvalikplass for nedrykk, mens gjestene lukter på spill i Europa neste sesong. Det mangler i øyeblikket et lite poeng opp til plass seks som kreves i så måte. 

Augsburg endte midt på tabellen sist sesong, men sliter mer denne gangen. Bare tre lag bak på tabellen etter 19 runder og et poeng ned til nedrykks kvalik. Laget må opp i ringene for å overleve i årets Bundesliga. Hjemme har laget vært et sørgelig skue. 1-4-4 etter ni spilte er alt annet enn bra. Augsburg står med tre strake tap. Sist 0-2 borte mot Borussia MG. Nest sist 1-2 hjemme mot Dusseldorf. Sobottka er ute med ankelskade, ellers greit på skadefronten. 

Mainz ankommer Augsburg bare et lite poeng fra en plass i Europa. Laget ligger dog bare som nummer 10, og det er mange med i kampen om de seks plassene i de to turneringene i Europa neste sesong. Laget presterer greit på fremmed gress, og står med 3-2-4 så langt etter ni spilte. Seier 2-1 hjemme mot Nürnberg i siste kamp. Seier også nest sist. Da med 3-2 borte mot Stuttgart. Ingen bekreftet ute til denne kampen. Mainz vant det motsatte oppgjøret 2-1 tidligere i sesongen. 

Et hjemmelag i nedrykksstriden får maks et poeng tror vi, og spiller UB.

Klikk her for å levere din tippekupong

7. Stuttgart - Freiburg
Kamp sju, gir oss den andre og siste fra Bundesliga. Stuttgart på kvalikplass for nedrykk tredje sist på tabellen, tar imot et Freiburg lag som ligger litt i ingenmannsland på tabellen, med lang vei både opp og ned. 

Stuttgart som var like ved å kvalifisere seg for Europa League sist sesong, har på ingen måte fulgt opp denne gangen. I øyeblikket er det bare to lag bak på tabellen, og laget må virkelig våkne, om ikke spill på nivå to skal bli en realitet neste sesong. 3-1-5 er ingen god hjemmestatistikk. Sammen med bare fire poeng på fremmed gress, gir det en trist fasit så langt. Stuttgart står med fire strake tap, og var sjanseløse i siste kamp da det ble tap 1-4 borte mot Bayern München. Noen småskader, men ingen bekreftet ute før denne kampen. 

Freiburg har prestert greit denne sesongen, men ikke mer. Bare fem lag bak på tabellen, men dog hele sju poeng ned til nedrykksstreken. Laget er svakt på utebane, og står med 2-2-5 så langt. Siste kamp endte med tap 2-4 på eget gress mot Hoffenheim. Nest sist også tap, da med 1-3 borte mot Frankfurt. Freiburg kan meget vel havne i midtsjiktet, og få en transportetappe, litt uten betydning i siste del av sesongen. I likhet med hjemmelaget har laget noen småskader, men ingen rapporterte fravær inn mot denne kampen. 3-3 i det motsatte oppgjøret tilbake i september.
Et hjemmelag i desperat poengnød, mot et på papiret noe sterkere bortelag. Tøft og jevnt tror vi, og bruker alle tegn HUB.

8. Udinese - Fiorentina
Kamp åtte bringer oss fra den tyske Bundesligaen, til Serie A i Italia. Fiorentina tar turen til Udinese.   

Hjemmelaget utsatt til langt nede på tabellen, mens gjestene lukter på mulig spill i Europa neste sesong. Udinese sliter tungt i årets Serie A. I øyeblikket er det fem poeng ned til nedrykk, og laget er langt fra sikret ny kontrakt. Hjemme på Dacia Arena har det lugget hele sesongen. 3-2-6 på eget gress er magert, og fremgang kreves. Udinese har to strake tap i ligaen. Sist 0-4 borte mot Sampdoria. Nest sist svake 1-2 hjemme mot Parma. Det motsatte oppgjøret i september ble vunnet 1-0 av Fiorentina.  

Fiorentina har hatt en helt grei sesong så langt. Ankommer til denne kampen 12 poeng foran Udinese på tabellen. Laget manglet bare tre små poeng på å kvalifisere seg for spill i Europa sist sesong, og ligger der igjen. Det mangler i øyeblikket de samme tre poengene. Borte er laget under middels gode. 2-6-3 må forbedres. Her ligger nok nøkkelen til eventuelt spill i Europa neste sesong. Det har vært målrikt i de to siste kampene for Fiorentina. I siste kamp seier 4-3 borte mot bunnlaget Chievo, mens det nest sist ble 3-3 hjemme mot Sampdoria. Marco Benassi soner karantene i denne kampen. 

Viktig kamp i hver sin ende av tabellen. Vi holder litt på gjestene, og spiller UB.

9. Genoa - Sassuolo
I kamp ni tar Genoa imot Sassuolo. Begge lag i midtsjiktet på tabellen, gjestene dog med en viss kontakt med lagene som ligger på plassene som gir spill i Europa neste sesong. 

Genoa endte i midtsjiktet sist sesong, og gjør høyst sannsynlig det samme igjen. Det er lang vei både til nedrykk, og plassene som kvalifiserer til spill i Europa neste sesong. Genoa er bra på sitt beste, men ustabile. Hjemme er ting akseptabelt, med en statistikk på 4-4-3 så langt. I siste kamp endte det med en fin 3-1 seier borte mot Empoli. Nest sist tap hjemme 0-2 mot Milan.

Oscar Hiljemark er skadet og spiller ikke, mens Esteban Rolon soner karantene. 

Sassuolo ankommer til denne kampen med seks poeng til gode på hjemmelaget. Det er fire poeng opp til spill i Europa, men mange lag og sloss imot. Sassuolo må virkelig prestere fremover for å melde seg på i den kampen. Laget er greie borte, men heller ikke mer. 3-3-4 er ikke mer enn det må være. Fin 3-0-seier mot Cagliari sist. Bra også nest sist med 0-0 borte mot sterke Inter. I det motsatte oppgjøret tilbake i september var det meget målrikt, da Sassuolo vant 5-3. 

Jevnt oppgjør venter trolig her. Vi heller ørlite mot vertene, men dekker fult på det store spillet. HU (HUB på 432 rekker spillet) 

10. Inter - Bologna
Et meget tøft oppgjør venter Bologna, som tar toren til bortemøte med Inter. Hjemmelaget på tredje plass på tabellen, Bologna på nedrykk etter 21 serierunder. 

Inter har prestert bra denne sesongen. Ligger langt bak de to topplagene Juventus og Napoli, men er med sin tredje plass trygt inne på Champions League plass så langt. Dette er nok også den klare målsetningen for klubben. Hjemme på Giuseppe Meazza er Inter meget gode, og står med 7-2-1 etter 10 spilte. Bare flotte fire mål bakover på disse ti. Ingen har sluppet inn mindre på eget gress i Serie A. 

Inter skuffet i siste kamp i ligaen, og gikk på et 0-1 tap borte mot Torino. Svakt også nest sist med 0-0 hjemme mot Sassuolo. Matteo Politano soner karantene, ellers full tropp. Inter vant 3-0 i det motsatte oppgjøret.
Bologna sliter denne sesongen. Styrte så vidt klar av nedrykk sist sesong, og skal få slite med å gjenta den bedriften denne sesongen. Etter 21 runder er det bare to lag bak på tabellen. Det betyr nedrykk i øyeblikket. Bologna har fire poeng opp til trygg plass. Borte er laget svake, og venter ennå på den første trepoengeren. Statistikken er 0-5-6. Siste kamp endte med tap 0-4 hjemme mot svake Frosinone. Nest sist 1-1 borte mot Spal. Mattiello og Helander soner begge karantener.
Det skal være stor forskjell her. I tillegg spiller Inter hjemme. Vi spiller bare et tegn. H   

11. Roma - Milan
Stadio Olimpico er arena når Roma tar i mot Milan i den siste kampen fra Serie A på denne kupongen. Et meget viktig oppgjør i kampen om Champions League plassene.   

Roma ligger på femte plass så langt i Serie A. Det er et lite poeng opp til den viktige fjerde plassen, som gir spill i Champions League neste sesong. Det faktum at det er nettopp dagens motstander Milan som innehar den plassen, gjør at man forstår hvor viktig denne kampen er. Roma er greie på eget gress, og står med 6-3-1 så langt. Laget spilte 3-3 borte mot Atalanta i siste kamp. Nest sist 3-2 seier hjemme mot Torino. I det motsatte oppgjøret i august endte det 2-1 til Milan. 

Nzonzi og Cristante soner karantene. Under og Jesus er skadet. 

Milan ankommer den hellige by et poeng foran Roma på tabellen. Med seier her vil laget være inne på en Champions League plass. Milan er greie borte, men heller ikke mer. Statistikken viser så langt 3-5-2 på fremmed gress. Kampen om den viktige fjerdeplassen, vil nok vedvare hele sesongen. Milan spilte 0-0 hjemme mot Napoli sist. Nest sist 2-0 seier borte mot Genoa. Caldara, Biglia, Reina og Bonaventura er alle skadet og spiller trolig ikke. 

Viktig kamp i toppen av tabellen. Vi heller mot Roma, men tar med uavgjort på det største forslaget. (HU på 432 rekker spillet) 

12. Lyon - Paris SG
Kupongens siste kamp er hentet fra den franske toppdivisjonen. Den overlegne ligalederen Paris SG reiser til Lyon og en toppkamp venter. Hjemmelaget nummer tre på tabellen, dog med hele 16 poeng opp til Paris SG. 

Lyon har prestert bra denne sesongen. Trygt inne på Champions League plass så langt med sin tredje posisjon på tabellen. Det spesielle i den franske toppdivisjonen er Paris sin overlegenhet, og Lyon har hele 16 poeng opp. Hjemme er Lyon greie, og står med 6-3-2 så langt. Å ta igjen Paris er umulig, slik at sesongen vil være en kamp for en plass i mesterligaen neste sesong. Lyon har ikke tapt på de siste seks i ligaen, og står med to fine borteseire i de to siste mot Amiens og St Etienne. I motsatt oppgjør i oktober vant Paris meget enkelt hele 5-0. 

Gouiri og den tidligere Manchester United forsvareren Rafael da Silva er skadet og spiller ikke.

Undertegnede var å så Paris mot Rennes forrige helg. Førsteomgang var rett og slett preget av at laget er så overlegne som de er i seriespillet. Slapt, uinspirert og nonsjalant var det vi fikk se. Andreomgangen var klart bedre, men en svak motstander hjalp til at det ble hele 4-1. Mot Lyon, som er dagens motstander, så vil de bli straffet hardere for slikt spill. 

Paris ankommer Lyon som overlegne serieledere. Laget vant sist sesong med et forsprang på 13 poeng, og har i øyeblikket akkurat den differansen, ned til Lille som er nummer to på tabellen. Etter 20 spilte runder har PSG fortsatt ikke tapt, og står med smått utrolige 18-2-0. Hjemme har laget 11 strake gevinster, mens det på fremmed gress har blitt 7-2-0 på de første ni. Siste kamp endte med 4-1 hjemme over Rennes. 

Marco Verratti soner karantene, mens Neymar er skadet. Muligens kan Paris tenke noe på de to kampene mot Manchester United i Champions League, men laget avgir uhyre sjelden poeng i den franske ligaen. 

Skal PSG en gang tape i den franske serien, er vel dette en kamp det kan skje. UB (HUB på 432 rekker spillet)

96-rekkeren: 
1.
 Leicester - Manchester United B
2. Manchester City - Arsenal H
3. Real Betis - Atletico Madrid B
4. Eibar - Girona HU
5. Real Madrid Alaves H
6. Augsburg - Mainz 05 UB
7. Stuttgart - Freibug HUB
8. Udinese - Fiorentina UB
9. Genoa - Sassuolo HU
10. Inter - Bologna H
11. Roma - Milan H
12.  Lyon - PSG UB 


432-rekkeren: 
1.
 Leicester - Manchester United B
2.
 Manchester City - Arsenal H
3.
 Real Betis - Atletico Madrid B
4.
 Eibar - Girona HU
5.
 Real Madrid Alaves H
6.
 Augsburg - Mainz 05 UB
7.
 Stuttgart - Freibug HUB
8.
 Udinese - Fiorentina UB
9.
 Genoa - Sassuolo HUB
10.
 Inter - Bologna H
11.
 Roma - Milan HU
12.
 Lyon - PSG HUB