SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dobbel til tre ganger pengene

Britain Football Soccer - Derby County - Steve McClaren Press Conference - iPro Stadium - 14/10/16
New Derby County manager Steve McClaren poses with the club shirt
Action Images via Reuters / Jason Cairnduff
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Britain Football Soccer - Derby County - Steve McClaren Press Conference - iPro Stadium - 14/10/16 New Derby County manager Steve McClaren poses with the club shirt Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av

Derby er formlaget i Mesterskapserien. Følg kampen live her!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsBoxing day ble en suksess for BAs oddstips. Vi traff på to av tre tips! West Ham innfridde til 2,50 i odds (100 kroner i innsats) i singeltipset vårt, og vi traff også blink med dobbelttipset vårt på Reading og Leeds til 6,63 i odds (100 kroner i innsats).

Det er litt stille etter stormen i dag. Boxing day er den store tippedagen i julen, men utvalget på tirsdagens oddsprogram er slett ikke dårlig. Liverpool møter Stoke i Premier League, i tillegg spilles det to spennede kamper i Mesterskapserien. Det er også ishockey fra KHL, og natt til onsdag er det både kamper fra NHL i ishockey og NBA i basketball.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Derby County - Birmingham City H

Engelsk, Mesterskapserie. Steve McClaren var i Derby fra 2013 til 2015. Han fikk sparken etter at Derby rotet vekk muligheten til opprykk til Premier League etter en elendig sesongavslutning.

Deretter tok han over Newcastle, men der ble 55-åringen sparket i mars. Klubben rykket likevel ned. 17 måneder etter at han fikk fyken i Derby fikk han tilbake jobben. McClaren erstattet sparkede Nigel Pearson i oktober. Da lå Derby på en skuffende 20.-plass.

McClaren har fått skikk på Derby. På elleve kamper med McClaren som sjef har Derby kun ett tap, og de har klarret opp til åttendeplass på tabellen. Med seier i tirsdagens hjemmekamp mot Birmingham vil de bare være ett poeng bak Sheffield Wednesday som innehar den siste playoffplassen.

Derby er formlaget i Mesterskapserien. Syv seire på rad var status for Derby County før møtet med Fulham på Craven Cottage forrige runde. I London ble det bare ett poeng.

The Rams har vært sterke defensivt. De har bare sluppet inn 15 mål så langt denne sesongen. Bare Brighton har færre baklengsmål enn dem totalt (14 mål). På hjemmebane er det ingen som slipper inn færre mål enn dem. De har bare sluppet inn fem mål hittil, og har totalt 5-3-3 på eget gress.

På de seks siste hjemmekampene har de flotte 5-1-0, og de har ikke sluppet inn ett eneste mål på disse seks kampene.

Resirkulering av managere er en øvelse de kan i England.  Gary Rowett fikk sparken på St Andrews i forrige uke, og inn ble gamle, gode Gianfranco Zola hentet.

Zola var nær ved å få en drømmestart. De ledet nemlig mot sterke Brighton, men bortelaget snudde 0-1 til 2-1 på St Andrews. Birmingham har dermed tre tap på de fire siste kampene, og ligger nå på en elleveteplass på tabellen med sine 34 poeng.

Birmingham har ikke imponert på bortebane denne sesongen. De står med 3-4-3 så langt, og bare én av de syv siste bortekampene har endt med seier. Det er ingen grunn til å tro at de skal overraske her. Jeg mener hjemmelaget fortjener favorittstempelet. 1,60 i odds på Derby er greit, og jeg bruker den i en dobbel. Spillestopp klokken 1555.

AK Bars Kazan - SKA St. Petersburg B

KHL, ishockey.  Bars spiller sin første hjemmekamp siden 3. desember. De ligger på en fin tredjeplass i Eastern Conference i KHL med 85 poeng. De er fem poeng bak Metallurg som leder.

Tirsdag får de tøff motstand når lederen i Western Conference, SKA St. Petersburg, kommer på besøk. SKA har tatt flest poeng i KHL så langt. De har tatt 103 poeng, og er det eneste laget som har brutt 100-poengsgrensen.

Pussig mønster på resultatene til Bars Kazan. De har vunnet og tapt annenhver av de siste syv kampene. Dersom vi stoler på mønstret, så taper de mot SKA.

Det er imidlertid flere grunner enn mønstret til å satse på SKA-seier tirsdag.

Laget fra St. Petersburg viser fantastisk form. De har vunnet de syv siste kampene. I forrige serierunde vant de hele 4-0 på bortebane mot Neftekhimik. 

De er også det beste bortelaget i KHL. De har vunnet 16 av 20 bortekamper, og det har gitt dem 47 poeng. De får det nok ikke lett i Kazan for Bars er et brukbart hjemmelaget. Det er bare fire lag i KHL som har tatt flere poeng enn dem på egen is.

SKA har enkeltspillere som kan avgjøre kamper helt på egenhånd. Da tenker jefg spesielt på Ilya Kovalchuk. Han herjer i KHL denne sesongen. Den tidligere New Jersey Devils-spilleren har 56 målpoeng denne sesongen. Han har scoret 22 mål og har 34 målgivende pasninger. Det er bare Magnitogorsk-spilleren Mozyakin som har flere målpoeng. Han har 61 poeng så langt.

Jeg er litt redd for at denne kampen kan ende uavgjort. Da lagene møttes i St. Petersburg i august vant Kazan 6-5 etter straffeslag. Det er over ett år siden sist lagene møttes i Kazan. Også den kampen vant Bars, og også den gangen ble det en knapp seier. De vant 3-2.

SKA har faktisk tapt de tre siste kampene mot Bars. Det er på tide at de bryter den dårlige trenden. SKA viser strålende borteform. De har vunnet de fire siste bortekampene. Jeg tror de tar en ny borteseier tirsdag. Det gir 1,70 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Tirsdagens dobbelttips er Derby + SKA. Det gir flotte 2,72 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 27. desember:

Derby County - Birmingham City 1,60 - 3,45 - 4,50 H

AK Bars Kazan - SKA St. Petersburg 3,15 - 4,10 - 1,70 B

Total odds: 2,72