SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det er lov å la seg friste!

Gianluca Lapadula ble matchvinner sist Milan møtte Juventus tidligere i høst.

Gianluca Lapadula ble matchvinner sist Milan møtte Juventus tidligere i høst. Foto:

Av

4,75 i odds på AC Milan gjør at vi ikke klarer å holde fingrene unna.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsTorsdag føler jeg vi var uheldige. Palermo mistet ledelsen i sluttminuttene, og dermed røk vi på dobbelttipset. Napoli ledet både 1–0 og 2-1, men kampen endte likevel 3–3. Det er bare å beklage at begge tipsene torsdag endte uten tilbakebetaling.

Fredagens oddsprogram bærer preg av at julefreden er i ferd med å senke seg over Fotball-Europa, men det spilles fortsatt noen kamper, blant annet i Skottland. I tillegg skal den italienske Supercoppa-finalen avvikles fredag ettermiddag i Doha. Der møtes Juventus og AC Milan. Det krydres også med diverse ishockey.

Lørdagskupongen: Jo da, det spilles fotball julaften!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Juventus – AC Milan

Supercoppa, finale. Denne kampen spilles på Jassim Bin Hamad Stadium i Doha. Juventus vant både Serie A og Coppa Italia i 2015-2016-sesongen, så de møter laget som kom på annenplass i cupfinalen, AC Milan.

Juventus gjorde det som var nødvendig for å vinne i sist Serie A-runde, da de slo AS Roma 1–0 på hjemmebane. Higuain scoret allerede etter 14 minutter, og etter scoringen la vertene seg litt bakpå. Juventus lot gjestene fra hovedstaden få trille ball, og så kontret de når de fikk muligheten.

Det var Juventus sin tredje seier på rad, og nå ligger laget syv poeng foran nærmeste utfordrer i Serie A, AS Roma. Stemningen i garderoben er god, for de på vei til å vinne the Scudetto igjen.

Midtstopperen Leonardo Bonucci og høyreback Dani Alves er begge ute med skader, mens Mario Mandzukic vil sannsynligvis starte på benken.

Milan på sin side har hatt en svak periode de siste to ukene. Først tapte de borte mot tabellnabo Roma, og deretter klarte de bare 0–0 hjemme mot Atalanta. I kampen mot Atalanta hadde AC Milan ballen mest, men det var gjestene fra Bergamo som skapte de største sjansene.

Milan ligger på femteplass i Serie A, fem poeng bak Roma som har én kamp mer spilt enn Milano-klubben.

Carlos Bacca, som har vært ute med skade i tre kamper, kom inn som innbytter de siste åtte minuttene mot Atalanta. Colombianeren kommer antakeligvis i starte fredagens kamp. AC Milan spiller 4-3-3, og han får sannsynligvis med seg Suso og Bonaventura på kantene. Bacca vil kunne gi laget et ekstra boost offensivt, tror jeg.

AC Milans fly til Doha ble forsinket, m og klubben klarte ikke å komme opp med alternative reiseruter, så de har hatt litt kortere tid til å trene og tilpasse seg varmen i Doha. Det har neppe så veldig mye å si. I alle fall tror ikke jeg det.

Midtbanespillerne Riccardo Montolivo, Matias Fernandez og forsvarsspilleren Davide Calabria er alle skadet.

Juventus tok en viktig seier i Roma sist, og de kan gå til vinterpausen med en solid ledelse. Milan vil neppe klare å utfordre Juventus om the Scudetto denne sesongen, men det er noe på gang på San Siro. Sesongen har så langt vært svært positiv for dem.

Juventus er det beste laget og naturlig nok storfavoritter i denne kampen, men oddsen på Torino-laget er gørr kjedelig. Da er det mer spennende å satse på AC Milan til 4,75 i odds. De har tross alt allerede vunnet en gang mot Juventus denne sesongen, og jeg mener de har kvalitet i laget til å gjenta den prestasjonen.

Jeg vet at denne singelen er risikabel, men jeg forsøker likevel med en frekk borteseier til 4,75 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1725.

Her er vårt råtips fredag 23. desember:

Juventus – Milan 1,62 – 3,25 – 4,75 B

Total odds: 4,75