SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Celta utnytter Valencia-krisen

Football Soccer - Panathinaikos v Celta Vigo - UEFA Europa League Group Stage - Group G - Apostolos Nikolaidis stadium, Athens, Greece - 08/12/2016. Celta Vigo's John Guidetti and Daniel Wass celebrate a goal. REUTERS/Alkis Konstantinidis

Football Soccer - Panathinaikos v Celta Vigo - UEFA Europa League Group Stage - Group G - Apostolos Nikolaidis stadium, Athens, Greece - 08/12/2016. Celta Vigo's John Guidetti and Daniel Wass celebrate a goal. REUTERS/Alkis Konstantinidis Foto:

Av

Valencia har viktigere ting en cupen å tenke på.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsSpillsenteret har virkelig funnet formen i det nye året. Fire av fire spillforslag har gått inn på årets to første dager. Mandag ble det full uttelling. Samtlige tre tipsforslag gikk inn. Reading innfridde til 3,20 i odds (100 kroner i innsats), i tillegg gikk dobbelttipset på West Brom og Doncaster inn til flotte 2,92 i odds (250 kroner i innsats). Vi avsluttet dagen med å treffe på Manchester United til 1,58 i odds (250 kroner i innsats).

Vi spilte for 600 kroner og vant 1445 kroner. Det ga oss et overskudd på 845 kroner.

På tirsdagens oddsprogram ruller denb engelske fotballen videre med tre kamper fra Premier League. Det spilles også spanske cupkamper, og det er i tillegg en drøss med ishockeykamper fra blant annet den norske eliteserien og svensk SHL. Natt til onsdag spillers det også flere interessante kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Valencia - Celta Vigo B

Spansk, Copa del Rey, åttendedelsfinale. Valencia er i elendig form. Laget står med syv kamper på rad uten seier i La Liga, og nå balanserer de på nedrykksstreken.

Det er bare målforskjellen som skiller Valencia og Sporting Gijon som ligger på nedrykksplass, men Valencia har én kamp mindre spilt enn lagene under nedrykksstreken.

Det er ikke bare sportslig klubben har problemer. De har også 350 millioner euro i gjeld, arbeidet på klubbens nye stadion er utsatt i to-tre år og fansen er i full konflikt med klubbeierne. Valencia eies blant annet av forretningsmannen Peter Lim fra Singapore.

Du trodde kanskje det var nok trøbbel, men nei. Det er mer. Trener Cesare Prandelli tok over som trener i Valencia i slutten av september etter at Francisco Martín «Pako» Ayestarán Barandiarán fikk sparken. Da hadde Valencia tapt de fire første kampene. Den 30. desember valgte Prandelli å trekke seg. Nå skal Voro fungere som trenervikar igjen.

Til denne cupkampen er alle midtstopperne usikre. Mangala og Garay er begge skadet, Abdennour er definitivt ute. Han spiller i Afrikamesterskapet. Den eneste stopperen på treningsfeltet 1. januar var Aderlan Santos, men han gjennomførte ikke hele treningen og er tvilsom. Denne situasjonen vil utvilsomt svekke Valencia defensivt.

Celta har også hatt en skuffende sesong, men de ligger ni poeng foran Valencia på tabellen. I motsetning til Valencia er Celta en velorganisert klubb med en god trener.

Sist sesong spilte de seg frem til semifinalen i cupen. Utenom Orellana, mangler ikke Galicia-laget noen spillere. De har også hatt et bra tak på Valencia. De har vunnet de to siste kampene mot dem. Da lagene møttes i november vant Celta 2-1 hjemme i Vigo.

Jeg tror på Celta i denne kampen. 2,75 i odds på borteseier er et fint råtips. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips tirsdag 3. januar:

Valencia - Celta Vigo 2,25 - 3,10 - 2,75 B

Total odds: 2,75