SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kvinne vant i Eurojackpot på selveste kvinnedagen

På selveste kvinnedagen 8.mars var det duket for en aften av gigantiske proporsjoner.

DEL

Eurojackpot (Siste) Potten i Eurojackpot denne fredagen var på vanvittige 389 millioner norske kroner! For at du skulle få tidens fredag, og mest sannsynlig tidenes måned, måtte du ha følgende tall:

29 - 45 - 4 - 30 - 31

med stjernetall: 7 - 1

Denne rekken var det fire spillere fra andre land som var farlig nærme med 5+1 rette, men som akkurat ikke klarte å prikke inn. Dermed vokser potten stadig nærmere bristepunktet og neste ukes pott er på over en halv milliard norske kroner!

Skal du gi din rekke en sjanse må du huske å levere kupongen før fredag klokken 1900!

- Herremann, for et høydepunkt

Det ble riktignok en norsk vinner som vant 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner fra Norsk Tipping.

 - Nå tuller du, spør en 30-åring fra Lenvik i Troms når hun får høre at hun er vinneren av 1 million kroner fredag kveld.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

- Jeg innså rett før leveringsfrist at kupongen var utgått da jeg var på butikken. Jeg slang meg inn i bilen og leverte et spill i hu og hast, forteller kvinnen.

Og det var lurt!

Når kvinnen får beskjed om at hun er blitt millionær og at noen av drømmene nå kan gå i oppfyllelse, sier hun at hun blir helt skjelven.

- Dette er helt utrolig. Det blir i hvert fall en tur til sydligere strøk med sønnen min til sommeren, også blir det nok en ny bil med firehjulstrekker, sier den sprudlende Eurojackpot-millionæren.

Nå venter det sol, varme og ny bil på mor og sønn!

Vi gratulerer kvinnen på selveste kvinnedagen!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!