Gå til sidens hovedinnhold

Hopp i det, nå starter sommerens fotokonkurranse

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå blir det muligheter for å innkassere både gavekort og Smaalenene-stasj.

Sommeren er virkelig over oss. Nå skifter fotokonkurransen vår ham og går fra #smaafoto til #smaasommer en måneds tid.

Vinn gavekort

Fellesferien står for døren, og da blir det også tid for å finne fram kameraer og mobiler og delta i vår sommerlige fotokonkurranse. Det blir kåret fire ukevinnere som får en solid Smaalenene-bag, og en hovedvinner som får gavekort på et av distriktets kjøpesentre.

Sommeren er også tid for aktiviteter med barn og dyr, turer med båt eller turer til fjells. Om man ikke reiser langt av sted, men bare løper gjennom rapsåkeren i nærheten, så kan det gi flotte motiver som kan nå helt til topps.

Det gjorde Tonje Lie Nauff i siste runde av konkurransen, bildet av datteren Hermine, da fem år, på lykkelig sprang gjennom åkerne ble vinneren i 2015.

Highlights fra #smaafoto

Del med oss

Dette er fjerde gang konkurransen arrangeres. Den ble ikke arrangert i fjor fordi avisene i Amedia da var i forhandlinger med bildedelingsprogrammet Instagram.

Det er flere måter å dele bildene med oss på. Du kan laste bildet opp direkte i kommentarfeltet under her (rull helt ned). Du kan også dele gjennom Instagram. Merk bildene du tar med #smaasommer, så kommer de rett inn i strømmen hos oss. Du kan også laste opp bilder ved å klikke deg inn via meny-knappen på forsiden vår.

Du kan sende oss bilder på redaksjonen@smaalenene.no, men da får ikke andre deltakere se bildene dine.

Sommerbilder fra 2013

Kommentarer til denne saken