Vil gjenta suksessen fra i fjor – søker kommunen om pengestøtte til skøytedisko

Disko: Diskolysene lyste opp hele skøytebanen og musikken kunne høres utenfor Askim sentrum under skøytediskoen i fjor. Nå kan det bli ny skøytefest.

Disko: Diskolysene lyste opp hele skøytebanen og musikken kunne høres utenfor Askim sentrum under skøytediskoen i fjor. Nå kan det bli ny skøytefest. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Folkeparkens venner vil lage ny skøytefest på grusbanen.

DEL

ASKIM: I fjor møtte rundt 600 personer opp da det ble arrangert skøytedisko i Folkeparken like før vinterferien. Nå vil arrangørene gjenta suksessen. De har nå søkt Askim kommune om 18.000 kroner i støtte til utgifter i forbindelse med arrangemnetet. Skøytediskoen planlegges fredag 16. februar.

Politikerne i formannskapet får saken på sitt bord på torsdag. Rådmannen innstiller på å bevilge 18.000 kroner til skøytediskoen.

Arrangementet skal være gratis og rusfritt. Folkeparkens venner har også søkt om sponsing fra Glava og Frivilligsentralen og har mottatt 10.000 kroner til arrangementet. Rema 1000 i Hurrahølet sponser gratis mat og drikke til alle som deltar. Norsk folkehjelp og ungdomsklubben TimeOut bidrar også på ulike måter.

LES OGSÅ: Politiet var de eneste som ikke fulgte reglene under akediscoen

«Folkeparkens venner viser engasjement, også når det gjelder barn og unge, ved å tilby et slikt arrangement. Skøytedisco viste seg å være populært i fjor og er positivt for Askims omdømme. Det er fint at det inviteres til et arrangement hvor fysisk aktivitet står i fokus. Vi vet at mange barn og unge er lite fysisk aktive. Kanskje kan en god skøyteopplevelse sammen med medelever, venner og familie føre til at flere får lyst til å ta turen på skøytebanen ellers også», skriver administrasjonen i Askim kommune i sitt framlegg til politikerne.

Artikkeltags